3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Φταίει αυτός που ορίζει το πρόγραμμα και η ΑΕΛ…

By on 10 Μαρτίου, 2021 0 1417 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 1-0 και να τίθεται εκτός κυπέλλου.O Mπεργκ εξέφρασε παράπονα για αυτό ποου προγραμματίζει τους αγώνες γιατί η ΑΕΛ θα έχει μια βδομάδα ξεκούρασης ενώ η ομάδα του μόνο τρεις μέρες γιαυτό διάλεξε να κλάνει σήμερα πολλές αλλαγές γιατί προτεραιότητα είναι το ντέρμπι με την ΑΕΛ και το πρωτάθλημα.Σήμερα τόνισε παίζαμε με την 7η ομάδα στη βαθμολογία και το Σάβαβτο με την δεύτερη οπότε επιλέξαμε σήμερα αυτή τηγν 11αδα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε και χάσαμε. Το παιχνίδι, δεν ήταν καλό το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ανεβήκαμε, είχαμε καλό έλεγχο, δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, μία και μεγάλη. Ήταν πολύ απογοητευτικό που δεχθήκαμε το γκολ σε αυτό το σημείο. Ξέραμε ότι είχαμε δυσκολίες επειδή ανταγωνιζόμαστε και για πρωτάθλημα και κύπελλο την ίδια ώρα, ήταν δύσκολο να παίξουμε με ΑΠΟΕΛ κύπελλο και ΑΕΛ πρωτάθλημα σε τρεις μέρες. Αυτοί (εννοεί την ΑΕΛ) είχαν ελεύθερη εβδομάδα. Δεν ήταν καλή η θέση μας για να πετύχουμε και στις δύο διοργανώσεις. Δυστυχώς έτσι ήταν το πρόγραμμα, δεν ξέρω ποιος το έκανε, τι σκεφτόταν όταν το έκανε και δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες δεν παίζουν αγώνες κυπέλλου την ίδια εβδομάδα. Με βάση αυτό το σκεπτικό έγινε η επιλογή της ενδεκάδας. Η Ομόνοια ήταν αρκετά καλή για να μπορούσε να ήταν επιτυχημένη και να φέρει το αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο δεν έπαιξαν κάποιοι παίκτες που θα παίξουν με την ΑΕΛ. Είμαστε απογοητευμένοι, ήταν ίσο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος, μπορούσαμε να ασκήσουμε περισσότερη πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες όμως το παιχνίδι σταματούσε συνεχώς, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στα τελευταία δέκα λεπτά και απορώ με τα τρια λεπτά μόνο της καθυστέρησης»

«Όπως είπα η ομάδα που ξεκίνησε ήταν αρκετά καλή για να πετύχει σήμερα. Όντως υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται συχνότερα. Αν παίζαμε με την καλύτερη μας ομάδα σήμερα ίσως να κερδίζαμε, ίσως να χάναμε, δεν ξέρουμε. Δεν ήταν εφικτό όμως, να παίξουμε με την ίδια ομάδα σήμερα και το Σάββατο και να περιμένουμε να είμαστε πετυχημένοι το Σάββατο. Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι δύσκολος, παίζουμε με μια από τις πιο δύσκολες ομάδες, είναι δεύτερη. Τώρα παίξαμε με τον έβδομο. Είχαμε καλό δεύτερο ημίχρονο, δεν μας έκαναν ευκαιρίες, είχαμε καλό έλεγχο. Την τελευταία φορά που παίξαμε με την ΑΕΛ εκτός έδρας είχαμε πάλι με διαφορά τριών ημερών αγώνα με τον Απόλλωνα. Δεν ξέρω ποιος φτιάχνει το πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα για εμάς, σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε και τα δύο δεν υπάρχει αμφιβολία, όμως αν πρέπει να διαλέξεις, το πρωτάθλημα παίρνει περισσότερη προτεραιότητα, αν και δεν μας αρέσει να διαλέγουμε, θέλαμε και τα δύο, αλλά δεν ήταν εφικτό».

Αν ο αποκλεισμός αυξάνει την πίεση για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι η φυσιολογική πίεση θα είναι πάντα εκεί, με βάση τη βελτίωση και την ανάπτυξή μας, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις, δεν θεωρώ πως ο αποκλεισμός θα προσθέσει πίεση».