2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

ΑΣΑΝΤΕ:Δεν υπάρχει αναστάτωση.Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας

By on 11 Μαρτίου, 2021 0 1284 Views

Ο Γκανέζος επιθετικός της ομάδας μας, Έρνεστ Ασάντε, τοποθετήθηκε για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στη Λεμεσό. Εξέφρασε την άποψή του για τα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη και τόνισε τι πρέπει να γίνει από την ομάδα μας για να πετύχει τον στόχο του πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της AEΛ. Πώς το περιμένεις;
«Περιμένω σίγουρα ένα καλό και συνάμα δύσκολο αγώνα, όπως γίνεται συνήθως».

Ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες για να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό;
«Απλά να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε ως τώρα. Πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο, να έχουμε τη κατοχή και γενικά να μην αλλάξουμε κάτι από αυτό που κάνουμε τελευταία».

Πώς είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι του κυπέλλου;
«Δεν υπάρχει αναστάτωση. Αμέσως όλοι συγκεντρωθήκαμε στο επόμενο παιχνίδι χωρίς να χάνουμε χρόνο. Ασφαλώς και είμαστε στεναχωρημένοι, όμως ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί».

Έχεις μια πολύ καλή σεζόν με 8 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Πώς αισθάνεσαι;
«Για να είμαι ειλικρινής δεν μου λέει κάτι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα. Θέλω και ξέρω πως μπορώ να τα πάω καλύτερα από αυτό που παρουσίασα ως τώρα. Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο αν ομάδα κερδίσει τον τίτλο».

Η μάχη του πρωταθλήματος είναι πολύ σκληρή. Τι πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε τον στόχο μας;
«Να συνεχίσουμε όπως τώρα. Είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε συνεχώς πολύ καλές και οργανωμένες ομάδες που παλεύουν και αυτές για να κερδίσουν τον τίτλο, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».