2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ένα γκολ στο ντέρμπι της Κύπρου και Build & Bet για Σίτι και Μπάγερν

Ένα γκολ στο ντέρμπι της Κύπρου και Build & Bet για Σίτι και Μπάγερν

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 436 Views
Ένα γκολ στο ντέρμπι της Κύπρου και Build & Bet για Σίτι και Μπάγερν

Δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα για τα Πλέϊ οφ του πρωταθλήματος CYTA της 1ης κατηγορίας της Κύπρου. Για τον 2ο όμιλο η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (16:00) και η Bet on Alfa προσφέρει στη νίκη της Νέας Σαλαμίνας απόδοση 1.80, την ισοπαλία στο 3.50 και το διπλό στο 3.85. 

Για τον 1ο όμιλο η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται την Ομόνοια (18:30) σε ένα ντέρμπι κορυφής με πολύ μεγάλη σημασία αφού η φιλοξενούμενη έχει έναν βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της. Η γηπεδούχος έχει 13 νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας και οι 10 από τους 14 αγώνες της ήταν Over 2.5. Η Ομόνοια παραμένει αήττητη στους 18 τελευταίους αγώνες της και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στους δέκα πιο πρόσφατους. Συνηθίζει τα Under 2.5, έχει κάνει δέκα στους έντεκα τελευταίους. Η Bet on Alfa προσφέρει στη νίκη της ΑΕ Λεμεσού απόδοση 2.40, την ισοπαλία στο 3.30 και το διπλό στο 2.70. Το Under 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και το Over 2.5 στο 2.05. Τα στατιστικά των ομάδων και η κρισιμότητα του αγώνα ευνοούν τα μικρά σκορ. H Bet on Alfa προσφέρει το Ακριβές Σύνολο Γκολ 1 σε απόδοση 3.95. Επαληθεύεται αν κερδίσει η μία ή η άλλη ομάδα με σκορ 1-0. 

Η Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την Λίβερπουλ και σήμερα υποδέχεται την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) της οποίας το σερί σταμάτησε την προηγούμενη Κυριακή με εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουν. Η γηπεδούχος έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στους οκτώ τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της αλλά εντός έχει κάνει μόνο δύο νίκες σε 14 αγώνες. Η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και η Bet on Alfa προσφέρει στη νίκη της Σίτι απόδοση 1.34, στην ισοπαλία 4.80 και στον άσο 8.60. Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet o συνδυασμός της νίκης της Σίτι με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά & να μην σκοράρει η Φούλαμ προσφέρεται σε απόδοση 2.63.

Η Βέρντερ Βρέμης έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει μόλις μία ήττα στους επτά τελευταίους αγώνες της. Υποδέχεται την Μπάγερν (16:30) με την οποία δεν έχει καθόλου καλή παράδοση την τελευταία δεκαετία. Η ομάδα του Μονάχου σκοράρει με πολύ μεγάλη άνεση πολλά γκολ στους τελευταίους αγώνες της αλλά δέχεται γκολ επίσης σχετικά εύκολα. Η Bet on Alfa προσφέρει στο διπλό της Μπάγερν απόδοση 1.25, στην ισοπαλία 6.20 και τον άσο στο 9.60. Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet o τριπλός συνδυασμός της νίκης της Μπάγερν & Over 3.5 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.68.

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.