2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Με την καλή 11αδα για το διπλό η Ομόνοια

By on 13 Μαρτίου, 2021 0 758 Views

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ (Σάββατο, 13/03, 18:30) αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία για την Ομόνοια ούτως ώστε να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα εδραίωσης στην κορυφή, με τους «πράσινους» να στοχεύουν στην νίκη που θα τους ανεβάσει στο +4 από την δεύτερη θέση.
Με γεμάτο πλάνο και πολλές επιστροφές στην 11άδα ο Χένινγκ Μπεργκ προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές και κατέστρωσε το πλάνο του ούτως ώστε η Ομόνοια  να εμφανιστεί με περισσότερη φρεσκάδα στο παιχνίδι της κόντρα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο στην έδρα της.
«Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και καλοί στην ανασταλτική μας λειτουργία. Να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σωστά, να φτιάξουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Έχουμε την ικανότητα να τα κάνουμε όλα αυτά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» είπε ο Νορβηγός τεχνικός ενόψει του αγώνα στο Τσίρειο και για να γίνουν αυτά τα… αυτονόητα θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να είναι 100% συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Χένινγκ Μπεργκ όπως είναι λογικό δεν αναφέρθηκε σε επί μέρους κομμάτια του παιχνιδιού όπως τις εναλλακτικές κινήσεις στην περίπτωση που οι αντίπαλοι καταφέρουν να περιορίσουν ατού της ομάδας. Ένα στοιχείο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση.
Ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το περισσότερο «κουπί» στο πρωτάθλημα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Γκόμεθ, Λέζιακς, Κούσουλος αναμένεται ότι θα επιστρέψουν στην 11άδα όπως και ο Σέχου, ενώ δεδομένες είναι οι αλλαγές και στο επιθετικό κομμάτι με τους Τσέποβιτς, Ασάντε, Τιάγκο και Λοΐζου να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τιάγκο.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει τους ΑσάντεΤσέπβοτις και τον Λοίζο Λοίζου.