1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε αλλά είχαμε ευκαιρίες.Θα συνεχίσουμε…

By on 14 Μαρτίου, 2021 0 3574 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά την οδυνηρή ήττα της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό…

Αρχικά: “Δεν ξεκινήσαμε και δεν τελειώσαμε καλά το παιχνίδι. Γενικά δεν κάναμε καλό παιχνίδι παρόλο που είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το κατάφερε ο Ολυμπιακός και κέρδισε. Απ’ εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω οτιδήποτε παραπάνω, η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε”.

-Με αυτό το αποτέλεσμα μένετε 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή… “Παίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τι να κάνουμε, να τα παρατήσουμε; Παίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στόχος είναι κάθε επόμενο παιχνίδι, αυτό θα κάνουμε. Θα παίξουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε και το κύπελλο, έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας”.

-Τι έφταιξε για την ήττα; “Είναι αυτό που είπα, δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν τελειώσαμε καλά. Δυο φορές πέρασαν και δυο γκολ μας έβαλαν. Εμείς είχαμε ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ. Παρόλο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και για να ισοφαρίσουμε και για να κερδίσουμε. Αλλά όταν δεν βάζεις γκολ από ευνοϊκές θέσεις, τι να περιμένεις, είναι αυτονόητο ότι σε κάποια στιγμή στην αντεπίθεση εκεί που πιέζαμε όλοι, θα δεχθείς το δεύτερο γκολ”.