30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στους 4 ο Ολυμπιακός.Με γκολ του Μάντζη νίκησε τον Εθνικό.Στο 90′ ακύρωσε πέναλτι ο διαιτητής όταν το είδε στο VAR

Στους 4 ο Ολυμπιακός.Με γκολ του Μάντζη νίκησε τον Εθνικό.Στο 90′ ακύρωσε πέναλτι ο διαιτητής όταν το είδε στο VAR

By on 17 Μαρτίου, 2021 0 3456 Views

Ο Ολυμπιακός έγινε την Τρίτη ομάδα που κλείνει θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola. Οι «μαυροπράσινοι» με γκολ του Βασίλη Μάντζη νίκησαν 1-0 τον Εθνικό και σε συνάρτηση με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Δασάκι πήραν πανηγυρική πρόκριση για την τετράδα μετά από 17 χρόνια, εκεί όπου θα διεκδικήσουν πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Στο ημίχρονο ο Γιανέφσκι είχε την έμπνευση να ρίξει στο παιχνίδι τον Βασίλη Μάντζη και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Ελλαδίτης επιθετικός… καθάρισε για τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα στο 47΄, στην πρώτη φάση του β΄ ημιχρόνου ο Σαρφό έκανε τη μπαλιά από τον άξονα, ο Μάντζης κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με υποδειγματικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Ο  Ολυμπιακός  ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έλεγξε το παιχνίδι και πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη και τεράστια πρόκριση.Στο 90′ ο διαιτητής Ν.Νεοκλέους σφύριξε πέναλτι για τον Εθνικό αλλά όταν το είδε στο VAR πήρε πίσω την απόφαση του γιατί έγινε χέρι αλλά ήταν κολλυμένο στο σώμα του παίκτη του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης, Σάλι (46΄ Χάνι), Κα (89΄ Κυριάκου), Σαντάνα, Μανρίκε, Σαρφό (86΄ Γαρουφαλιάς), Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (46΄ Μαντζης), ΝάνιΣτον πάγκο: Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Μάντζης, Γκουστάβο, Ευτυχίδης, Βενιζέλος

ΕΘΝΙΚΟΣ (Η.Χαραλάμπους): Στρατηλάτης, Ιωάννου, Περατικός, Μιγκελίτο, Μ.Ηλία, Παπαγεωργίου (72΄ Ουαλί), Χαραλάμπους (60΄ Γκόρουπετς), Κοστόφσκι (72΄ Ζάκπα), Χριστοφή, Κουσιάππα (60΄ Μαίντεβατς), Σάβιτς (86΄ Ντόλεζαλ)Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Ουαλί, Χουντόμπιακ,  Μωϋσέως, Ταράσοβς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψάλτης, Σωτηρίου, Σαντάνα, Σαρφό/Μ.Ηλία (2η), Κουσιάππα, Περατικός (2η), Γκόρουπετς

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας