2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ισοπαλίες, Ανατροπές, Παρατάσεις και Build & Bet στην Bet on Alfa

Ισοπαλίες, Ανατροπές, Παρατάσεις και Build & Bet στην Bet on Alfa

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 466 Views
Ισοπαλίες, Ανατροπές, Παρατάσεις και Build & Bet στην Bet on Alfa

Δύο αγώνες για τον 1ο όμιλο των πλέϊ οφ του πρωταθλήματος CYTA της Κύπρου διεξάγονται σήμερα. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού (16:00) και ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τους φιλοξενούμενους για να μην χάσουν την επαφή με την πρωτοπόρο Ομόνοια. Η Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 7.50 στη νίκη των γηπεδούχων, 4.50 στην ισοπαλία και 1.35 στο διπλό. Το σκορ 0-2 έχει απόδοση 5.10 και το σκορ 1-2 προσφέρεται στο 7.30. Στα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά η Bet on Alfa προσφέρει Cash Back αν ο αγώνας τελειώσει με σκορ 0-0.

Στο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕ Λεμεσού (18:30) θα γίνει μεγάλη μάχη αφού και ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο. Στην προηγούμενη αγωνιστική έχασαν και οι δύο μετά από πολύ καιρό και δεν έχουν περιθώρια για δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Η Bet on Alfa προσφέρει τον άσο σε απόδοση 2.40, την ισοπαλία στο 3.25 και το διπλό στο 2.70. Το Under 2.5 είναι στο 1.70 και το Over 2.5 στο 1.95.

Η αναμέτρηση της Λέστερ με την Μάντσεστερ Γιουν (19:00) για το Κύπελλο Αγγλίας είναι νοκ άουτ και είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη. Η φιλοξενούμενη παραμένει αήττητη στους 14 τελευταίους αγώνες της σε όλες της διοργανώσεις. H Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 2.00 στην πρόκριση της Λέστερ και 1.65 για την Μάντσεστερ Γιουν. Όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.85, η ισοπαλία στο 3.10 και το διπλό στο 2.25. Για όσους πιστεύουν ότι η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση η Bet on Alfa προσφέρει τη νίκη της Λέστερ σε απόδοση 12.00 και της Μάντσεστερ στο 9.40.

Στη Ligue 1 της Γαλλίας το βράδυ (22:00) διεξάγεται μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Λυών και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λιλ. Η Λυών έχει μόλις μία ήττα στους εννέα τελευταίους αγώνες της. Η Παρί έχασε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Ναντ με σκορ 2-1. Στους μεταξύ τους αγώνες τα τελευταία χρόνια σπανίζουν οι ισοπαλίες κι έτσι προσφέρεται σε πάρα πολύ υψηλή απόδοση παρόλο που είναι ντέρμπι (3.75 στην Bet on Alfa). Η νίκη της Λυών έχει απόδοση 2.90 και της Παρί στο 2.15. Μέσω του Bet Builder ο συνδυασμός να σκοράρει Anytime ο Mbappe της Παρί & Anytime ο Memphis Depay της Λυών προσφέρεται σε απόδοση 3.70.

Ρόμα και Νάπολι ισοβαθμούν στην 5η θέση της Serie A και ο σημερινός τους αγώνας (21:45) είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την τελική τους κατάταξη σε μια θέση που να δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της Νάπολι στη Ρόμα κανένας αγώνας δεν τελείωσε ισόπαλος. Ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος όπως φαίνεται και στο σετ των αποδόσεων. Στην Bet on Alfa ο άσος προσφέρεται στο 2.55, η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 2.60. Σε τέτοια ντέρμπι οι πιθανότητες για ανατροπή του αποτελέσματος στα ημίχρονα-τελικά είναι αυξημένη. Οι ανατροπές 2/1 (διπλό ημίχρονο – άσος τελικό) και 1/2 (άσος ημίχρονο – διπλό τελικό) προσφέρονται σε απόδοση 30.00 η καθεμία από την Bet on Alfa. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa όταν ο αγώνας τελειώνει 0-0.

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.