3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ:Στην καρδιά μου η Ανόρθωση.Με τον Τιμουρ ξανακερδίζει την αίγλη της

ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ:Στην καρδιά μου η Ανόρθωση.Με τον Τιμουρ ξανακερδίζει την αίγλη της

By on 30 Μαρτίου, 2021 0 5944 Views

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης που πέρασε με επιτυχία νεαρός τότε από την Ανόρθωση στην πρώτη θητεία του Κετσπάγια όπου πανηγύρισε πρωτάθλημα (αήττητο) και κύπελλο μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» .

Αναλυτικά:

Αν συνεχίζει το ποδόσφαιρο: «Συνεχίζω το ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα έχουμε πολλά περιοριστικά μέτρα. Η Super League 2 και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ήταν στάσιμα. Έχω έρθει στην ομάδα του Ασπρόπυργου, σε ένα πρωτάθλημα που θα γίνει σε δύο μήνες, όμως περιμένουμε με την έλευση του κου Ζαγοράκη στην ΕΠΟ, μήπως γίνει μία αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα και φτιάξουν κάπως τα πράγματα».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Νομίζω πως η Κύπρος έτρεξε πιο πολύ από εμάς, γιατί εμείς μείναμε για πολύ μεγάλη περίοδο σε αδράνεια, ούτε προπονήσεις δεν κάναμε. Τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε ένα πρόγραμμα μέσα σε δύο μήνες».

Για τον Τιμούρ: «Έχω επικοινωνία με τον Τιμούρ, είναι ένας άνθρωπος που με έχει σημαδέψει στην καριέρα μου. Πήρα ένα πρωτάθλημα χωρίς ήττα και ένα κύπελλο και δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να ενταχθώ στο τεχνικό τιμ του Τιμούρ. Δεν μου έχει προτείνει κάτι τέτοιο, όμως όσο περνάνε τα χρόνια και παίρνω τα διπλώματα προπονητικής, έχω το UEFA A’, μαθαίνω δεύτερη ξένη γλώσσα και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του, ώστε να ξεκινήσω από κάπου».

Αν είχε δεχτεί πρόταση επιστροφής από την Ανόρθωση: «Είχε υπάρξει μία συζήτηση να έρθω στην Ανόρθωση, αλλά δεν κατέληξε κάπου. Δεν με πειράζει όμως. Η Ανόρθωση είναι στην καρδιά μου και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι, πάντα είχα τηλεφωνήματα από την Κύπρο και από μεγάλες και από μικρότερες ομάδες».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Ήταν η καλύτερη λύση και για τον Σάββα να πάει και να βοηθήσει την ομάδα που αγωνίστηκε κι όλας».

Για το συμβόλαιο του Τιμούρ: «Είναι ιστορία της Ανόρθωσης, όντως έχει πολλά χρόνια η Ανόρθωση να πρωταγωνιστήσει σε τίτλους, όμως ξέρω ότι θα κάνει το σωστό για την ομάδα και τον εαυτό του. Με τον Τιμούρ πιστεύω πως η Ανόρθωση μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους. Πριν γυρίσει η Ανόρθωση έχασε από την αίγλη της. Το βλέπεις από το πάθος που βγάζει στο γήπεδο πόσο θέλει να φέρει ξανά την Ανόρθωση στην κορυφή.Για μένα, ο Τιμούρ είναι σαν πατέρας, επειδή ήρθα μικρός (21 ετών) και με ανέλαβε».