27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Το καλοκαίρι επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κωστένογλου. Τι γράφουν στην Ελλάδα, πως αντιδρά ο Γ.Κούμας

Το καλοκαίρι επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κωστένογλου. Τι γράφουν στην Ελλάδα, πως αντιδρά ο Γ.Κούμας

By on 1 Απριλίου, 2021 0 986 Views

Την ώρα που όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου παραδέχεται ότι τελικά η επιλογή της ΚΟΠ για πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου αποδείχθηκε απόλυτα σωστή από τα πρώτα τρία παιχνίδια της και οι ίδιοι οι διεθνείς μας το έδειξαν και στο γήπεδο και στις δηλώσεις τους ότι με αυτό τον προπονητή τα πράγματα είναι αλλιώς στην Εθνική ομάδα για αυτό ήρθαν και οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα τα νέα που έρχονται από την Αθήνα είναι δυσάρεστα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε χθες οπαδική ιστοσελίδα της ΑΕΚ Αθηνών η οποία στηρίζει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ κ. Μελισσανίδη , ο Κωστένογλου τον Ιούνιο θα γυρίσει στην ομάδα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά τη νίκη της Εθνικής Κύπρου επί της Σλοβενίας ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Κωστένογλου για να τον συγχαρεί και οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως είναι ανοικτός ο δρόμος για επιστροφή του προπονητή της Εθνικής Κύπρου στην ομάδα του την ΑΕΚ.

Μάλιστα προσθέτει το δημοσίευμα το συμβόλαιο του Κωστένογλου με την ΚΟΠ του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει χωρίς συνέπειες αφού υπάρχουν δύο όροι

Πρώτος όρος ήταν πως αν στα τρία παιχνίδια του Μαρτίου η Κύπρος δεν κέρδιζε βαθμό θα είχε το δικαίωμα η ΚΟΠ να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση και ο δεύτερος δίνει το δικαίωμα στον προπονητή αν το θελήσει να αποχωρήσει με ένα μήνα προειδοποίηση.

 Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κ. Κωστένογλου συμφώνησε για επιστροφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι αφού η Εθνική Κύπρου παίξει και δυο φιλικά αρχές Ιουνίου όπως είναι προγραμματισμένα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γ. Κούμας ενημερώθηκε όπως πληροφορούμαστε για τις σκέψεις του κ.Κωστένογλου και αισιοδοξεί ότι τελικά θα αποτρέψει την αποχώρηση του προπονητή, αφού ο ίδιος προσωπικά ανέλαβε το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης επιλογής του κ.Κωστένογλου και δεν θα ήθελε με τίποτα τώρα που υπάρχει καθολική αναγνώριση στον προπονητή που σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε το κλίμα και την εικόνα της Εθνικής να τον χάσει. Από την άλλη υπάρχει κατανόηση ότι η επιστροφή στον πάγκο της ΑΕΚ θα ήταν μεγάλη πρόκληση για τον Κωστένογλου αλλά αυτό που προέχει είναι να αποκτήσει σταθερότητα η Εθνική μας και ο Κωσρτένγλου έχει κερδίσει τους διεθνείς, τα ΜΜΕ και τον φίλαθλο κόσμο και θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να πεισθεί ο Ελλαδίτης προπονητής να παραμείνει στην Εθνική μας.

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

Η ιστοσελίδα μας τήρησε το έθιμο της πρωταπριλιάς και έγραψε το ψεματάκι της…Δεν μπορεί να το πίστεψαν πολλοί γιατί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε σαν σκέψη. Ο Νίκος Κωστένογλου θα συνεχίσει κανονικά  στην Εθνική Κύπρου, πλέον με καθολική στήριξη αφού δικαίωσε την επιλογή του χωρίς πολλά λόγια σε χρόνο μηδέν και ο ίδιος με ξεχωριστό ήθος δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψει την Εθνική και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν!!