3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Eλπίζουμε στο μεγάλο όνειρο.Καλό το VAR και στη β΄κατηγορία

By on 2 Απριλίου, 2021 0 572 Views

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πορεία της ομάδας του και για το VAR στη Β΄κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το ότι είναι κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου«Στα επόμενα παιχνίδια, θα ξεκαθαρίσει η εικόνα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο όνειρο. Η κούραση των παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν δεν θα μας επηρεάσει γιατί έχουμε βάθος στο ρόστερ μας. Ο «πάγκος» θα κρίνει την φετινή άνοδο και αυτό αποδείχτηκε ότι το έχουμε».

Για το σημερινό ματς με την Ομόνοια Ψευδά: «Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και τον πρώτο γύρο μας νίκησε η Ομόνοια χωρίς να ήταν καλύτερη αλλά ηττηθήκαμε και ξέρουμε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στα ψηλά».

«Στον πρώτο γύρο, είχαμε ατυχία καθώς κάναμε πάρα πολλές τελικές αλλά έχουν έναν τρομερό τερματοφύλακα και σήμερα θεωρώ ότι η δική μας ευστοχία θα καθορίσει το παιχνίδι».

«Οι 18 ομάδες είναι πολλές, αν είχαμε όσες έπρεπε θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα αλλά έχει και θετικά, δηλαδή έγινε πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και παίρνουν πολλά παιχνίδια και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Εάν θέλουμε η δεύτερη κατηγορία να προετοιμάζει τους παίκτες για την μεγάλη κατηγορία τότε πρέπει να δούμε ξανά το πλάνο για την δικιά μας κατηγορία και η ΚΟΠ να ασχοληθεί σοβαρά».

Για το Απόλλων-Ομόνοια: «Εάν νικήσει η Ομόνοια τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και θα ξεκαθαρίσουν πλέον τα πράγματα. Αξιοθαύμαστη και η δουλειά που κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ στην ΑΕΛ».

Για το VAR στο παιχνίδι ΑΣΙΛ-Αγία Νάπα: «Και το δικό μας παιχνίδι απόψε θα έχει VAR και αυτό είναι σίγουρα καλό. Στην αρχή δεν ήμουνα υπέρ αλλά άλλαξα γνώμη, παρόλο που χαλάει το ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί στον αθλητισμό πρέπει οι αποφάσεις να είναι ορθές. Δεν το είχαμε ζητήσει, ήταν απόφαση της ΚΟΠ να αρχίζει να το δοκιμάζει σε παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας, τα οποία είναι τηλεοπτικά