28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Ο πιο σημαντικός τελικός τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Ο πιο σημαντικός τελικός τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι

By on 5 Απριλίου, 2021 0 2790 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο.

Οι τοποθετήσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δίκαιη η νίκη μας. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ. Δεχθήκαμε δυο φάσεις. Κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτεροι. Μπράβο σε όλους. Αποτελεί παρελθόν ο αγώνας αυτός. Ο πιο σημαντικός τελικός τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσουμε αυτό τον αγώνα.”

Για το πάθος της ομάδας… “Είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα. (Στο σημείο αυτό σταμάτησε ο Πετράκης επειδή δεν ακουγόταν από τον θόρυβο που προκάλεσαν οι φίλοι του Απόλλωνα) Να περιμένουμε να σταματήσουν οι κροτίδες”.

Για την δυναμική του Απόλλωνα… “Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε και στα δύσκολα. Είναι μια νίκη που θα πρέπει να διαχειριστούμε πολύ καλά. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε σήμερα και αύριο τέλος. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Στο τέλος θα δούμε”

Για τον πανικό έξω από τα αποδυτήρια… “Δεν μου αρέσει να λεώ κάτι όταν δεν μπορώ να το ζήσω. Δεν τους έχουμε δίπλα μας. Ξέρω ότι αγωνιούν και νοιάζονται. Χθες ενίσχυσαν την ομάδα με την στάση τους. Θα είναι πολύ σπουδαίο να είμαστε όλοι χαρούμενοι”.