3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Δική μου η ευθύνη…Μπορεί αυτό να μας ξυπνήσει και να πάμε δυνατά στο ντέρμπι

ΚΕΡΚΕΖ:Δική μου η ευθύνη…Μπορεί αυτό να μας ξυπνήσει και να πάμε δυνατά στο ντέρμπι

By on 14 Απριλίου, 2021 0 2053 Views

Οι δηλώσεις του Ν. Κέρκεζ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με καλή ομάδα. Σίγουρα δεν τελείωσε τίποτα. Πάντα πρέπει να παίξεις και στον δεύτερο ημιτελικό. Η ευθύνη είναι δική μου.

Δεν πρέπει να τα διαλύσουμε όλα για ένα παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας. Τώρα έχουμε ντέρμπι μπροστά μας και μετά αυτό.

Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω δεν πρέπει να κλαίμε.»

Αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές: «Σίγουρα έπρεπε να αλλάξουμε, θέλαμε φρέσκους. Εγώ έχω την ευθύνη γιατί σημαίνει δεν έκανα δουλειά τις τελευταίες δύο μέρες.»

«Εμείς θέλαμε να είμαστε εδώ για να πάμε για το νταμπλ γιατί το αξίζουμε. Δεν είμαστε τυχαία ούτε εδώ ούτε στο πρωτάθλημα. Ήρθε αυτό το παιχνίδι που έγιναν πολλά λάθη, δεν ήταν θέμα αλλαγών αλλά ψυχολογίας και από εμένα ξεκινούν όλα.»

Για τον αν πιστεύει στην πρόκριση: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ερχόμουν εδώ . Σίγουρα έχουμε αντίπαλο μια καλή ομάδα που παίζει καλά αλλά εμείς βλέπουμε την ομάδα μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό. Δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Μπορεί αυτό να μας ξυπνήσει και να πάμε δυνατά στο ντέρμπι. Έγινε ό,τι έγινε δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.»