18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Έδωσαν ψυχή οι παίκτες μου…Νικήσαμε αλλά δεν είμαστε φαβορί.

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Έδωσαν ψυχή οι παίκτες μου…Νικήσαμε αλλά δεν είμαστε φαβορί.

By on 14 Απριλίου, 2021 0 1223 Views

Δείτε όλα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ειδικά από τα τελευταία αποτελέσματα που είχαμε. Αποτέλεσματα που πιστεύω ότι δεν μας επηρεάσαν ψυχολογικά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε γκολ, δυστυχώς μείναμε με 10 παίκτες νωρίς στο δεύτερο μέρος, έδωσαν ψυχή οι παίκτες μου , ότι είχαν και δεν είχαν, δεν κινδυνεύσαμε από το ΑΠΟΕΛ θα έλεγα εκτός 1-2 σουτ που έγιναν έξω από την περιοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε ότι κάναμε την δουλειά μας, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Το ξέραμε από την αρχή ότι η πρόκριση θα παιχθεί σε δύο παιχνίδια, κερδίσαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ με 10 παίκτες, και θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες γιατί παλέψανε πάρα πολύ για να κερδίσουνε. Τώρα θα προετοιμαστούμε για Ομόνοια και μετά βλέπουμε για το κύπελλο.

Για το σκορ του πρώτου αγώνα: «Πήραμε καλό αποτέλεσμα, δεν είμαστε φαβορί, το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την τακτική της Ανόρθωσης: «Σίγουρα μετά τα παιχνίδια στα πλέι οφ που δεν είχαμε αποτελέσματα και βρεθήκαμε έξω από το στόχο του πρωταθλήματος, το περιμέναμε το ματς, και παρά τις δυσκολίες καταφέραμε και κερδίσαμε. Έδειξαν και οι παίκτες ότι ήμασταν πάρα πολύ οργανωμένοι, βάλαμε γκολ, και με 10 παίκτες μείναμε οργανωμένοι και δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να μπει στην περιοχή, και έδειξαν οι παίκτες ότι ήθελαν πολύ τη νίκη. Αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα έχει ακόμη 90 λεπτά».

Για τον Παύλο Κορρέα: «Δεν είχε παίξει αλλά είναι στην ομάδα γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει. Θα δώσουμε την ευκαιρία, και δεν έχει σημασία η εθνικότητα, σημασία έχει να μπει μέσα και να παίξει. Χαίρομαι ότι με τα καλά του και τα λάθη του έχει βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Θα παίξουμε σήμερα, Σάββατο, Τετάρτη και ξανά σαββατοκύριακο. Μπορούσε το κύπελλο να ήταν σε 2 εβδομάδες. Να σκέφτονται και κάποια πράγματα όπως πρέπει. Δεν υπολογίζουν όλες τις ομάδες το ίδιο, απ’ ότι φαίνεται. Είναι διαφορετικές οι δυνατότητες, να τα υπολογίζουν κι αυτές. Γιατί τόση βιασύνη να γίνει ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα; Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε την δουλειά μας».

Αν βοήθησε η παρουσία των οργανωμένων στις προπονήσεις: «Αν κάποια ομάδα επηρεάστηκε από την απουσία του κόσμου, πιστεύω ότι είμαστε εμείς. Έχουμε το δικό μας γήπεδο, όταν έρχεται κόσμος εδώ είναι διαφορετικά. Άλλο είναι να παίζεις με άδειο γήπεδο και άλλο με γεμάτο γήπεδο. Κάποιοι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν ζήσει τον πολύ κόσμο στο γήπεδο μας».