2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς Λοίζου η αποστολή της Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος

Χωρίς Λοίζου η αποστολή της Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος

By on 16 Απριλίου, 2021 0 1487 Views

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” η Oμόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

ΗΟμόνοια θα μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έχοντας στην αποστολή της 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ντούρις και Χούμποτσαν και οι τραυματίες Κίκο, Ασάντε και Λοίζου.

Η ομάδα του Μπεργκ θα μεταβεί στην Λάρνακα στοχεύοντας σε άλλο ένα παιχνίδι μόνο τη νίκη που θα της εξασφάλισουν τους τρεις βαθμούς που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στο και παράλληλα θα διατηρηθεί στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεμεσού.

Η ενημέρωση από ΟΜΟΝΟΙΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (17/04) αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική των play off. Η αποστολή μας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, θα αρχίσει στις 19:30 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την Cablenet.