4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλο διπλό για την Ομόνοια και περιμένει από την κορυφή!Η Ανόρθωση με αλλαγές και το μυαλό στο κύπελλο

Μεγάλο διπλό για την Ομόνοια και περιμένει από την κορυφή!Η Ανόρθωση με αλλαγές και το μυαλό στο κύπελλο

By on 17 Απριλίου, 2021 0 522 Views

Η Oμόνοια  ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης, επικράτησαν με 2-0 και έκαναν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 21ου τίτλου πρωταθλητή.Η Ανόρθωση με το μυαλό στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη και με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κράτησε σχεδόν για έναν ημίχρονο αλλά λίγο πριν τοι τέλος του 45λεπτου δέχθηκε το πρώτο γκολ και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Τιάγκο άνοιξε το σκορ στο 44΄ με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Σέχου, ενώ ο Τσέποβιτς βρήκε επίσης δίχτυα στο 77΄ με κοντινό πλασέ και πάλι μετά από μπαλιά του Σέχου. Η Ομόνοια  είχε και δοκάρι με τον Σέχου στο 35΄ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Με τη νίκη της η Ομόνοια έφτασε στους 72 βαθμούς και πλέον είναι στο +4 από την ΑΕΛ και στο +6 από τον Απόλλωνα  με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής.

Από την άλλη, η Ανόρθωση , ούτε στο έβδομο παιχνίδι των πλέι οφ κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη και παραμένει στους 54 βαθμούς και την 4η θέση ωστόσο αυτή η ήττα δεν είναι οδυνηρή αφού ο δικός της μεγάλος αγώνας είναι την Τετάρτη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν, Πηλέας (66΄ Καλτσάς), Κ. Αρτυματάς (70΄ Μανιάς), Νταουσβίλι, Μαργκάσα (61΄ Κορέια), Μίχα (46΄ Χουσμπάουερ), Οκριασβίλι (46΄ Χριστοφή)
Στον πάγκο: 
Τζουρ, Π. Αρτυματάς, Παρούτης, Ελουντού
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Σέχου, Λέζιακς, Κούσουλος (77΄ Γκόμες), Γκόμεθ, Παπουλής (86΄ Κακουλλής), Τιάγκο, Μποτεάκ, Τσέποβιτς (86΄ Τζιωνής)
Στον πάγκο: Παναγή, Χοράτσκα, Παναγιώτου, Μαυρίας, Χαραλάμπους

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης, Νταουσβίλι / Τιάγκο, Τσέποβιτς, Μποτεάκ

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»