3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ψυχολογίας για τον Ολυμπιακό,ψυχρολουσία για την ΑΕΚ

Νίκη ψυχολογίας για τον Ολυμπιακό,ψυχρολουσία για την ΑΕΚ

By on 18 Απριλίου, 2021 0 2046 Views

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ  κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερίσει με 2-1, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta και πάει στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΛ με άριστη ψυχολογία με στόχο να πάρει την πρόκριση.Αντίθετα η ήττα προσγείωσε την ΑΕΚ που πήγε να δημιουργήσει ελπίδες για την 4η θέση κάτι που πλέον έιναι στόχος στη σφαίρτα του θαύματος

Η ΑΕΚ  μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 11ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Αγριμάκη πάνω στον Φερνάντεθ και ο Τρισκόφσκι που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος για το 0-1. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει μετά το τέρμα που δέχθηκε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάει με το υπέρ της 0-1 στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατάφερε αρχικά να φέρει τον αγώνα στα ίσια με κοντινό πλασέ του Ζαχαρίου στο 62ο λεπτό ενώ η ανατροπή έγινε στο 69′ με σουτ εντός περιοχής από τον Σαντάνα και μετά από παράλληλο γύρισμα του Ευτυχίδη. Το 2-1 για τον Ολυμπιακό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Γιανέφσκι): Αγριμάκης, Ψάλτης(46Κυριάκου), Σαμπίνια, Κωνσταντινίδης, Γαρουφαλιάς, Μάντζης(58′ Βενιζέλος), Ευτυχίδης, Ζαχαρίου, Σαρφό, Νάνι, Χαραλάμπους(58′ Σαντάνα).
Στον πάγκο: Τσούπιτς, Σάλι, Σαντάνα, Μανρίκε, Ανδρέου Λ., Βενιζέλος, Ανδρέου Σ., Κυριάκου, Χάνι
ΑΕΚ (Σ. Αυγουστή): Μολ, Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Αντωνιάδης, Ιωάννου(83′ Ναούμ), Σπιρόφσκι, Σπόλιαριτς(83′ Αναστασίου), Ακοράν, Μακρής, Τριτσκόφσκι, Τολμές.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τέουνκενς, Γκαρθία, Αναστασίου, Ναράνχο, Ναούμ, Μπέιτς, Μοϊσόφ, Λαφράνς.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γαρουφαλιάς, / Ναράνχο, Αναστασίου

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης