8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aρχίζει η δουλειά για ένα εντελώς νέο ΑΠΟΕΛ στη νέα χρονιά

Aρχίζει η δουλειά για ένα εντελώς νέο ΑΠΟΕΛ στη νέα χρονιά

By on 23 Απριλίου, 2021 0 586 Views

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 δεν θα έχει καμία σχεδόν σχέση με την ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αν και σε κάποια στιγμή είχε διαφανεί μια καλύτερη προοπτική μέσα από τη δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη, εντούτοις στο τέλος της ημέρας βγήκαν οι τρομερές αδυναμίες και κόστισαν ακριβά. Επίσης ανάμεσα σε άλλα στους γαλαζοκίτρινους κόστισε στα κρίσιμα ματς με την Ανόρθωση η έλλειψη ανταγωνιστικών αγώνων, καθώς η παρουσία στο Β΄ γκρουπ με αντιπάλους ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή έφερε πολύ αρνητικές προεκτάσεις.

Όλα αυτά βεβαίωσε δεν έχουν καμία σημασία πέραν από το ότι θα βοηθήσουν στη σωστή αξιολόγηση της κατάστασης. Τα σωστά συμπεράσματα θα συμβάλουν στο να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για να φτιάξουν ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ μέσα σε ένα νέο οικονομικό πλαίσιο.

Το ότι θα αποχωρήσουν πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που είναι αυτή τη στιγμή στο Parimatch Αρχάγγελος είναι δεδομένο. Θα πρέπει να βρεθεί όμως ο τρόπος και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι γιατί οι περισσότεροι έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο.

Επίσης εδώ και καιρό ο προπονητής αξιολογεί ποδοσφαιριστές και όταν είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο θα κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις για τις προσθήκες και αυτό αφορά ξένους ποδοσφαιριστές καθώς Κύπριοι εντοπίστηκαν και όντως οι περιπτώσεις των Θεοδώρου και Μάριου Ηλία απασχολούν έντονα.

Το τελικό μπάτζετ της νέας σεζόν δεν έχει ακόμα καθοριστεί αλλά περίπου ξέρει ο Πουρσαϊτίδης που θα μπορεί να κινηθεί. Η πίκρα της αποτυχίας σε κάποια στιγμή θα φύγει, αλλά η χρονιά όπως και να γίνει έχει στιγματίσει αρνητικά το ΑΠΟΕΛ που περιμένει να τελειώσει η χρονιά με την ευχή να φύγει και να μην ξανάρθει παρόμοια της.