18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα το επόμενο

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα το επόμενο

By on 25 Απριλίου, 2021 0 913 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ.

-Αρχικά: “Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, για την πολύ σπουδαία νίκη που πήραν και για την νοοτροπία που δειξανε όταν ισοφαριστήκαμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειας του Απόλλωνα, στον κόσμο που ήρθε στο Κολόσσι και μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του και τη στάση του στα τελευταία παιχνίδια. Τη βοήθεια αυτή την χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια.

Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε χωρίς άγχος και η οποία έχει πολλή ποιότητα και αδικείται από την βαθμολογική συγκομιδή που έχει. Είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε ότι εμείς κάθε βδομάδα εκτός από τον εκάστοτε αντίπαλο, έχουμε και την πίεση για το αποτέλεσμα, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Για όλα αυτά αξίζουν πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”.

-Πιστεύετε ότι τα στοιχεία που βγάζει ο Απόλλωνας (αήττητος στη β’ φάση, τέσσερις φορές μηδέν παθητικό, πέντε γκολ παθητικό) είναι το προζύμι για το πρωτάθλημα; “Ακόμα μια φορά θέλω να πω ότι για όλα αυτά που είπατε, είναι οι παίκτες που μας δίνουν το δικαίωμα. Όταν ήρθα στην ομάδα, από την πρώτη μέρα δεν έπαψα ποτέ να καταθέτω την πίστη μου για την ομάδα, για το προσωπικό και για το τι είναι ο Απόλλωνας. Και την πίστη μου και στην καλή και στην κακή, για τα παιδιά που έχω στα χέρια μου. Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα το επόμενο, δεν έχει τελειώσει τίποτα και αυτή τη στάση που έχουμε μέχρι τώρα θέλουμε να την έχουμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα”.