2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα για τον τελικό!Κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση στην έδρα της

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα για τον τελικό!Κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση στην έδρα της

By on 26 Απριλίου, 2021 0 410 Views

Νικητής έφυγε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ολυμπιακός ο οποίος πεικράτησε με 0-2 της Ανόρθωσης. Αυτογκόλ πέτυχε ο Βργκοτς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χαραλάμπους με ωραία ατομική ενέργεια.

O αγώνας μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι 11αδες των δυο ομάδων να είχαν απουσίες ωστόσο η νίκη του Ολυμπιακού είναι ένα καλό μήνυμα για τον τελικό. Η Ανόρθωση είχε την υπεροχή και τις περισσότερες φάσεις αλλά στις δύο καλές τελικές του Ολυμπιακού δέχθηκε δυο γκολ και ασφαλώς η εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα θα προβληματίσει τον προπονητή και τους παίκτες της Κυρίας για τον τελικό όπου ξέρει πλέον ότι θα αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό ικανό για όλα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 34′ και ήταν για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαχαρίου με μια εξαιρετική κίνηση μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αρχικά από πλάγια θέση όμως απέκρουσε ο Λόρια, η μπάλα πήγε ξανά στον Ζαχαρίου ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, στο 38′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Βργκοτς. Ο Σαρφό έδωσε στον Μανρίκε που έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Βργκοτς και κατέληξε στα δίκτυα του Λόρια.

Στο 41′ απείλησε η Ανόρθωση με τον Κορρέια να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον συμπαίκτη του τον Αμπαρτζουμιάν και κατέληξε στον Χουσμπάουερ που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη μπήκε πιο απειλητικά η Ανόρθωση ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 49, ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα, ο Χριστοφή έκανε και την κεφαλιά όμως η μπάλα κτύπησε στον Ανδρέου.

Στο 54′ ο Κβιλιτάια έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, έδωσε στον Χριστοφή όμως αυτός δεν έκανε το σουτ και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μίχα έκανε το σουτ εντός περιοχής, όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Τσούπιτς.

Στο 59′ ο Μάντζης βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το πλασέ μετά που απέφυγε τον Βργκοτς, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Μπορεί η Ανόρθωση να ήθελε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να πίεζε όμως σε μια αντεπίθεση ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2. Στο 72′ ο Χαραλάμπους πήρε μπάλα, έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Λόρια.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «ΠΑΠ».

Ανόρθωση: Λόρια, Βργκοτς, Π. Αρτυματάς (46′ Χριστοφή), Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν (63′ Ελουντού, 90′ Μαργκάσα), Κ. Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Κορρέια, Καλτσάς, Μίχα (68′ Μανιάς), Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Μανιάς, Πηλέας, Παρούτης, Μαργκάσα, Χριστοφή, Χρυσοστόμου, Ελουντού

Ολυμπιακός: Τσούπιτς, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο (63′ Σάλι), Μανρίκε (88′ Ηρακλέους), Ευτυχίδης (63′ Χαραλάμπους), Ζαχαρίου (57′ Ψάλτης), Σαρφό, Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (46′ Μάντζης), Κυριάκου

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ψάλτης, Σάλι, Μάντζης, Σαντάνα, Ηρακλέους, Νάνι, Χάνι, Χαραλάμπους

Κίτρινες: Κορρέα, Κβιλιτάια / Ζαχαρίου