5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΕΡΙΕΡ:Επέλεξα τον Απόλλωνα και το 69 λόγω της συζύγου μου

ΓΚΕΡΙΕΡ:Επέλεξα τον Απόλλωνα και το 69 λόγω της συζύγου μου

By on 30 Απριλίου, 2021 0 4254 Views

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφόρησε από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου.

Στο τεύχος “φιλοξενείται” ο Αϊτινός αριστεροπόδαρος μπακ, Ντόναλντ Γκεριέρ ο οποίος απαντά σε πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα.

Μερικές από τις τοποθετήσεις του…

“Παλαιότερα η θέση που αγωνιζόμουν  ήταν επιθετικός, όπως ο Νταμπό, ο Μπένσοπ. Όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο αγωνιζόμουν σε αυτή την θέση.”

“Ολοι με ρωτάνε πως γίνεται να πηδάω τόσο ψηλά. Δεν το γνωρίζω, δεν έχω δουλέψει κάτι πάνω σε αυτό. Όταν όμως βρίσκομαι σε κάποια πισίνα ή στη θάλασσα κάνω κάποια άλματα σαν ασκήσεις προπόνησης. Θεωρώ ότι έχω γεννηθεί με αυτό”

“Το ίνδαλμα μου ήταν ο Ζε Ρομπέρτο, μεγαλώνοντας αγάπησα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο ερώτημα “Μέσι ή Ρονάλντο” απαντώ Κριστιάνο”.

“Επέλεξα τον Απόλλωνα λόγω της συζύγου μου. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα και το νούμερο 69 (ημερομηνία γεννήσεως της συζύγου μου)”

“Είχα προτάσεις από την Ντενιζλισπόρ και Σαμσουνσπόρ αλλά τις απέρριψα”

“Ειχα πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά η Ζούζα (σύζυγος) με ώθησε στο να πάω στην Καραμπάχ. Εν τέλει δικαιώθηκε αφού έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ.”

“Η αποβολή με την Ανόρθωση ήταν επώδυνη. Ότι όμως δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”.

Ένα απολαυστικό διάλογο με τον Γιάννη Πετράκη είχε ο Γκεριέ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Απόλλωνα. Πριν το νικηφόρο παιχνίδι των κυανόλευκων με την Ομόνοια (1-0) ο Ελλαδίτης τεχνικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Γκεριέ για τις ικανότητες του 17χρονου Λοΐζου.

«Ο προπονητής μου τόνισε ότι ο Λοϊζου είναι τεχνίτης και δυνατός και πρέπει να τον προσέχω», τόνισε ο Αϊτινός ο οποίος πρόσθεσε: «Ρώτησα τον προπονητή “κόυτς μήπως είναι ο Μέσι;”. Όπως τονίζει ο Γκεριέ, ο Πετράκης του απάντησε: «Όχι αλλά είναι καλός». «Του είπα να μην ανησυχεί και όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω να μου έκανε κάτι στο παιχνίδι», κατέληξε ο 32χρονος.