5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Eίμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε μία τέτοια ομάδα.Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν οι φίλοι της Ομόνοιας

ΜΠΕΡΓΚ:Eίμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε μία τέτοια ομάδα.Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν οι φίλοι της Ομόνοιας

By on 4 Μαΐου, 2021 0 466 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ που έστεψε πρωταθλήτρια την Ομόνοια,  με μπλουζάκι «Back 2 Back Champions» παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο «ΑΕΚ Αρένα» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, που παρουσιάστηκε πανευτυχής και περήφανος για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του θεωρεί ότι παρά την διακοπή τπου περσινού πρωταθλήματος ότι η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο αφού όταν διακόπηκε πρόωρα το πρωτάθλημα υπερτερούσε στην ισοβαθμία με την Ανόρθωση,13 αγωνιστικές πριν το τέλος.

“Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε πολύ για το παιχνίδι σήμερα. Κερδίσαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε το πρωτάθλημα ξανά. Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως στους παίκτες για την δουλειά που έκαναν. Ξεκινήσαμε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παίξαμε στα πλέι οφ, έκαναν απίστευτη δουλειά. Ήταν δύσκολο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, είμαι περήφανος για όλους.

Τους ευχαριστώ όλους, μαζί κάναμε την μάχη. Ο κόσμος μας έδωσε απίστευτη βοήθεια σε όλη την σεζόν, ειδικά σήμερα με το πώς συνόδευσαν και βοήθησαν ερχόμενοι στο γήπεδο. Έβλεπες στο πρόσωπο τρου κόσμου πόσο πολύ το ήθελαν. Περίμεναν πάρα πολλά χρόνια γι’ αυτό και είμαι πολύ περήφανος που είναι σήμερα χαρούμενοι. Έβλεπες στα πρόσωπα πατεράδων, μαμάδων, σε όλους πόσο πολύ το ήθελαν”.

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: Σε όσους ανέφερα πριν, σε όλους. Είδαμε το πάθος όλων και για να είμαι ειλικρινής είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε μία τέτοια ομάδα. Είναι όλοι περήφανοι οι οπαδοί και σήμερα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν.