17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος είχε το γκολ και πήρε το τρίποντο. Το ΑΠΟΕΛ δέχθηκε άλλη μια ήττα στο ΓΣΠ

Η Πάφος είχε το γκολ και πήρε το τρίποντο. Το ΑΠΟΕΛ δέχθηκε άλλη μια ήττα στο ΓΣΠ

By on 5 Μαΐου, 2021 0 442 Views

Με γκολ του Κέβιν Μπεριγκό η Πάφος νίκησε 1-0 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, του έφυγε τέσσερις βαθμούς στην βαθμολογία και έγινε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο β΄ γκρουπ.

Το γκολ που έγινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από το 2΄ και παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το φινάλε.

Η Πάφος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχε το γκολ και είχε άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες για να βάλει και δεύτερο. Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε μέτρα στην συνέχεια αλλά δεν βρέθηκε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ρούτκο ενώ την ίδια στιγμή Πάφος ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, είχαν και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες τους αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημήτρη Κουμή.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Ανουάρ, Κατσαντώνης (57΄ Μπεν Σαχάρ), Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Νσούε, Σαμπάλα (46΄ Γουίλερ), Σιέλης, Ντογκαλά (70΄ Κούτσακος).

Στον πάγκο οι Σίλβα, Αποστολάκης, Σάντος, Ντίας, Νούχιου, Βρόντης

ΠΑΦΟΣ (Στ.Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Κβίτα, Μπεριγκό (77΄ Τόρες), Μέρφι (46΄ Βα), Φουρ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς (46΄ Βαλεριάνος), Πάντσεον.

Στον πάγκο οι Πέτρου, Κυριάκου, Καμπράλ, Λελιούκιν, Σπόντας, Ράκελς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γουίλερ, Ανουάρ, Ουζόχο/Πάνιτς, Φουρ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κβίτα

Διαιτητής:  Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης