5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όχι στην Ομόνοια για κόσμο στην απονομή.Τι απάντησε το υπουργείο Υγείας

Όχι στην Ομόνοια για κόσμο στην απονομή.Τι απάντησε το υπουργείο Υγείας

By on 7 Μαΐου, 2021 0 484 Views

Η Ομόνοια  έλαβε αρνητική απάντηση από το Υπουργείου Υγείας σε σχέση με το αίτημα της για παρουσία κόσμου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα , όπου θα γίνει η απονομή του φετινού πρωταθλήματος.
Το Υπουργείου, εξετάζοντας τα δεδομένα που έχει ενώπιον του προχώρησε σε αυτή την απόφαση για την οποία ενημέρωσε με επιστολή της την πρωταθλήτρια .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Aίτημα της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο Λτδ, για να επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος ίση με 15% της χωρητικότητας του σταδίου.
Έχω οδηγίες να αναφερθώ στην επιστολή σας προς τον Υπουργό Υγείας αναφορικά με το αίτημα της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο Λτδ, για να επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος ίση με 15% της χωρητικότητας του σταδίου και να σας πληροφορήσω ότι το αίτημα σας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αφορά μόνο τον Τελικό Κυπέλλου και δεν δύναται μονομερής παρέκκλιση από τον Υπουργό Υγείας των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και των Διαταγμάτων που εκδίδονται βάση των εν λόγω αποφάσεων. Όπως αναφέρθηκε από τον Υπουργό Υγείας στη χθεσινή του διάσκεψη η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι βαθμιαία και ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα όπως θα εξελίσσεται.
Η άρση των διάφορων περιορισμών (όπως τη συμμετοχή φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου), στόχο έχει την ψυχολογική ανάταση των πολιτών μετά από τις πολύμηνες θυσίες. Η επιστροφή όμως σε πιο φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να γίνει με ασφάλεια και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, δεν μπορούν στο παρόν στάδιο να καταργηθούν εντελώς όλοι οι περιορισμοί. Προσαρμόζονται όμως στα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε τώρα.