7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ντιέγκο Σιμεόνε: «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά στη ζωή»(Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει τον τίτλο στο Καμπ Νου)

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά στη ζωή»(Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει τον τίτλο στο Καμπ Νου)

By on 8 Μαΐου, 2021 0 424 Views

O Σιμεόνε σε 13 επισκέψεις του στο Καμπ Νου δεν έχει πετύχει νίκη και ελπίζει να το κάνει σήμερα για να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο.

Η Aτλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα παίζουν… όλη τη χρονιά τους στην La liga σήμερα(8/5) στο Καμπ Νου.

Η ομάδα της Μαδρίτης αν και είχε σημαντική διαφορά από τους Καταλανούς και την Ρεάλ στα μισά της σεζόν την σπατάλησαν (παραμένουν στην κορυφή προς το παρόν, στο +2) κι έτσι σε περίπτωση ήττας σήμερα στην Βαρκελώνη, θα βρεθούν κάτω από την πρώτη θέση. 

Οπως γίνεται κατανοητό, η αναμέτρηση αυτή είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου», με τον Ντιέγκο Σιμεόνε πάντως να πηγαίνει στον αγώνα με ένα στατιστικό που δεν θέλει να βλέπει, αλλά θα… λάτρευε να σπάσει σήμερα.

Σε 13 αναμετρήσεις στη Βαρκελώνη, ο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά.

Με την ασταθή φέτος Μπαρτσελόνα όμως, έχει την ευκαιρία να το πετύχει και αν γκελάρει και η Ρεάλ με την Σεβίλλη μία ημέρα μετά, τότε μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει τον φετινό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος στην La Liga για τον Αργεντινό προπονητή.

Οσον αφορά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη στην Βαρκελώνη, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά στη ζωή».

Ο Σιμεόνε τόνισε πως περιμένει πολλά από τους Λιορέντε και Σουάρες σε αυτή την αναμέτρηση. «Η σεζόν που έχουν διανύσει τα λέει όλα. Δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για μας. Ενας με σπουδαία ιστορία και ένας που διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του».