27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Οι πράξεις μετρούν όχι τα λόγια.Μας έμεινε ο τελικός ,για ένα τίτλο μετά από τόσα χρόνια

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Οι πράξεις μετρούν όχι τα λόγια.Μας έμεινε ο τελικός ,για ένα τίτλο μετά από τόσα χρόνια

By on 9 Μαΐου, 2021 0 2058 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ και ενόψει του τελικού κυπέλλου, με τον Γεωργιανό προπονητή να κάνει επίσης ανασκόπηση της διετίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φαίνεται ότι και πραγματικά και σωματικά και γενικώς δεν ήμασταν στο σημερινό παιχνίδι κι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο τελικός είναι σε μια εβδομάδα. Αν παρουσιάζεις αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου καλά. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είχε σημασία βαθμολογική, διότι εμείς ήμασταν όλοι τη χρονιά είχαμε σκαμπανεβάσματα, έλειπαν παίκτες, και σήμερα έλειπαν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όταν δεν τους έχουμε είναι πρόβλημα γαι την ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που μένει είναι σε έξι μέρες ο τελικός, όλη η προσοχή εκεί».

Για την αλλαγή του Αμπαρτζουμιάν στο 34′ και τον Ελουντού που έγινε αλλαγή στην αλλαγή: «Δεν μας ικανοποίησε καθόλου, ούτε ο ένας ήταν στο παιχνίδι ούτε ο άλλος. Και πολλοί άλλοι αλλά είχαμε πέντε αλλαγές, αν δικαιούμασταν θα κάναμε κι άλλες».

Για το πώς αξιολογεί τη διετία της ομάδας κι αν τη θεωρεί πετυχημένη: «Πολύ πετυχημένη. Κανένας δεν περίμενε ότι την πρώτη χρονιά όπως ήμασταν… δυστυχώς έγινε ποδοσφαιρικό έγκλημα, σταμάτησαν το ποδόσφαιρο, είχαμε ένα κρούσμα, τώρα 400-500. Δεν ήταν εύκολο να το χωνέψουμε. Πάντα διεκδικούμε τίτλο. Είμαστε στον τελικό, δεν έχει δει η Ανόρθωση τελικό από τότε που ήμουν εδώ πριν 14 χρόναι. Δεν ξέρω πώς το βλέπει ο άλλος αλλά εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και θα έλεγα ότι η προσπάθεια μας αυτά τα δύο χρόνια ήταν απίστευτη, πέρα για πέρα πετυχημένη. Αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες αλλά τις έχει το κυπριακό ποδόσφαιρο δυστυχώς ή ευτυχώς. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, αυτός που δεν το καταλαβαίνει σημαίνει δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Είναι όλοι προπονητές εδώ, όλοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Εγώ δεν θέλω λόγια, οι πράξεις είναι που μετράνε κι εκεί δείξαμε και φέτος, είμαστε τελικό, ένα παιχνίδι 90 λεπτά, ίσως 120, για να πάρουμε έναν τίτλο που λείπει τόσα χρόνια από την ομάδα».

«Με αυτή τη συμπεριφορά που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι… όταν παίζεις σε μια βδομάδα έναν τελικό και παίζεις αδιάφορο παιχνίδι είναι δύσκολο να τους κρατήσεις όλους σε εγρήγορση αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία.

-Βλέπουμε και τον Ολυμπιακό που επίσης είναι αδιάφορος αλλά παρουσιάζει διαφορετική εικόνα: «Αυτοί είναι στα high τους, είναι πρώτη φορά σε 50 χρόνια. Εμάς δεν είναι πρώτη φορά, παίζει ρόλο και αυτό».