27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Τρισκόφσκι το πήρε πάνω του…Χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ αλλά δεν έφθασε τον Ντιγκινί.Χαλαρή η Ανόρθωση

Ο Τρισκόφσκι το πήρε πάνω του…Χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ αλλά δεν έφθασε τον Ντιγκινί.Χαλαρή η Ανόρθωση

By on 9 Μαΐου, 2021 0 590 Views

Με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να προσπαθεί για 90 λεπτά να φτάσει τον Ντιγκινί στον πίνακα των σκόρερ, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες. Ο Σκοπιανός επιθετικός, παρά τα δύο γκολ που πέτυχε (67’, 78) φτάνοντας τα 16 στο πρωτάθλημα δεν πέτυχε το στόχο του (ο Ντιγκινί σταμάτησε στα 17) όμως η ΑΕΚ  έβγαλε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο παίζοντας μάλιστα και με αρκετούς νεαρούς.

Η Ανόρθωση από την άλλη, έξι ημέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου δεν έβγαλε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο, παίζοντας βέβαια και με αλλαγές και στο αρχικό σχήμα, αλλά και με διαφορετική τακτική προσέγγιση από τον Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι (46′ Μαργκάσα), Αμπαρτζουμιάν (34′ Χουσμπάουερ), Καλτσάς, Βργκοτς, Κβιλιτάια (46′ Μανιάς), Ρισβάνης, Κορρέα, Χριστοφή (46′ Ελουντού, 76′ Πηλέας)
Στον πάγκο: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Π. Αρτυματάς, Χατζημιτσής

AEK(Π. Ιωάννου): Χριστοδούλου, Αντωνιάδης, Σπόλιαριτς, Τρισκόφσκι, Χέιτλι, Σούτερντεν (85′ Ορθοδόξου), Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ (46′ Σπιρόφσκι), Αναστασίου (59′ Ακοράν), Ναούμ (67′ Σαββίδης), Μπέιτς (46′ Ιωάννου)
Στον πάγκο: Τέουνκενς, Κωνσταντίνου, Θωμά, Χριστάκη


Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού
Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου
Β’ Βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης
4ος: Ροβέρτος Κώστα