3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA: Tώρα περιμένει τον Ιούλιο. Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι στον β΄ προκριματικό γύρο του UCL

OMONOIA: Tώρα περιμένει τον Ιούλιο. Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι στον β΄ προκριματικό γύρο του UCL

By on 11 Μαΐου, 2021 0 1800 Views

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις της για την σεζόν 2020-2021, μια σεζόν που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της. Πλέον το ραντεβού δόθηκε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την σεζόν 2021-2022 κατά την οποία θέλουν να επαναλάβουν αυτό που πέτυχαν φέτος με την διαφορά ότι θα είναι καλύτερα όπως τονίζουν να μπουν ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα το παλέψουν με διαφορετικά δεδομένα, με διπλές αναμετρήσεις και με κόσμο στο γήπεδο.

Οι εφτά πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι των πρασίνων στον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γνωστοί και περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν άλλοι τρεις. Γιανγκ Μπόις και Σλάβια θα είναι κατευθείαν στον β΄ προκριματικό, ενώ απ’ εκεί και πέρα εκτός απρόοπτου στο γκρουπ των ισχυρών θα βρίσκονται Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) , Μάλμο (Σουηδία) και Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας με μια από τις προαναφερθείσες ομάδες δόθηκε 20 ή 21 Ιουλίου. Τότε θα δώσει η Ομόνοια το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.