4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Η ώρα του τελικού στην Bet on alfa

By on 15 Μαΐου, 2021 0 457 Views

Έφτασε η ώρα του τελικού του Κυπέλλου της Κύπρου (20:30). Το τρόπαιο διεκδικούν η Ανόρθωση και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και αν τελειώσει ισόπαλος στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί). Ο νικητής μαζί με το τρόπαιο παίρνει και ένα εισιτήριο για το Conference League της επόμενης σεζόν. Στις φετινές τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Ανόρθωση νίκησε τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου και ο Ολυμπιακός τους δύο αγώνες των πλέι οφ. Και οι τέσσερις αγώνες είχαν 2-3 γκολ και σε κανέναν δεν σκόραραν και οι δύο. Για την Ανόρθωση ο πιο πρόσφατος τίτλος ήταν πριν από 13 χρόνια, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό η φετινή ήταν μια καταπληκτική χρονιά και διεκδικεί το τρόπαιο 44 χρόνια μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Αλκη Λάρνακας. Η Bet on Alfa προσφέρει την κατάκτηση από την Ανόρθωση σε απόδοση 1.75 και η αντίστοιχη απόδοση για τον Ολυμπιακό είναι 1.95. Για την κανονική διάρκεια η νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται σε απόδοση 2.40, η ισοπαλία στο 3.35, η νίκη του Ολυμπιακού στο 2.70, το Under 2.5 στο 1.75, το Over 2.5 στο 1.90, το Goal/Goal στο 1.75, το όχι Goal/Goal στο 1.90, και ο συνδυασμός Over 2.5 & Goal/Goal στο 2.15. Πρόκειται για ιδιαίτερα αμφίρροπο αγώνα και η παράταση έχει πολλές πιθανότητες. Η κατάκτηση του τροπαίου στην παράταση από την Ανόρθωση προσφέρεται σε απόδοση 9.30 ενώ η αντίστοιχη απόδοση για τον Ολυμπιακό είναι 10.00. Η κατάκτηση στα πέναλτι έχει απόδοση 12.00 για κάθε ομάδα.

Η Bet on Alfa προσφέρει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λέστερ σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming (19:15). Θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ και αν τελειώσει ισόπαλος στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί). Όποια ομάδα κερδίσει το τρόπαιο κερδίζει ένα εισιτήριο στους ομίλους του Europa League της επόμενης περιόδου. Η Λέστερ δεν έχει νικήσει ποτέ την Τσέλσι σε αγώνα του Κυπέλλου, έχει επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά σε τελικό Κυπέλλου. Η Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 1.40 στην Τσέλσι και 2.60 στην Λέστερ για την κατάκτηση του τροπαίου. Για την κανονική διάρκεια η νίκη της Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 1.85, η ισοπαλία στο 3.30, η νίκη της Λέστερ στο 4.10, το Under 2.5 στο 1.60, το Over 2.5 στο 2.15, το Goal/Goal στο 2.00 και ο συνδυασμός Over 2.5 & Goal/Goal στο 2.65. Η κατάκτηση του τροπαίου στην παράταση από την Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 8.80 ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Λέστερ είναι 17.00. Η κατάκτηση στα πέναλτι έχει απόδοση 11.00 για κάθε ομάδα.

Στην Serie A της Ιταλίας διεξάγονται δύο σπουδαίες αναμετρήσεις τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming από την Bet on Alfa. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ (19:00) και η Ρόμα την Λάτσιο (21:45).

Στην Bet on Alfa όσοι ποντάρουν σε ημίχρονα-τελικά και σκορ έχουν το προνόμιο του Cash Back. Αν ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος με σκορ 0-0 επιστρέφονται τα πονταρίσματα.

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy , ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

Πατήστε ΕΔΩ , κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.