28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αυτός ο τελικός, ναι ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου! Μαθήματα αξιοπρέπειας από τον ηττημένο και σεβασμού από τους νικητές

Αυτός ο τελικός, ναι ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου! Μαθήματα αξιοπρέπειας από τον ηττημένο και σεβασμού από τους νικητές

By on 16 Μαΐου, 2021 0 596 Views

Ο τελικός κυπέλλου είναι μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και ο τελικός της 15ης Μαίου 2021 θα καταγραφεί σαν επιβεβαίωση ότι όντως ο τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή. Η Ανόρθωση και ο Ολυμπιακός το απέδειξαν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο κόσμος έστω και περιορισμένος έδωσε βροντερή παρουσία στο ΓΣΠ με τραγούδια και συνθήματα χωρίς υβριστικά συνθήματα. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα συγκλονιστικό αγώνα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας…Στο τέλος οι νικητές και οι ηττημένοι έδωσαν συγχαρητήρια στους αντιπάλους…Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκρότησαν με περηφάνια τους παίκτες τους και ιπποτικά τους νικητές. Οι οπαδοί  της Ανόρθωσης χειροκρότησαν τον Ολυμπιακό. Στην απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου όλοι στις θέσεις τους όπως αρμόζει σε μια γιορτή με απόλυτη τάξη, με σεβασμό προς τους αντιπάλους ,νικητές και ηττημένους, με σεβασμό στο ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο:

Είναι αλήθεια πως σε αυτό  τον τελικό όλοι όσοι συμμετείχαν μέσα στο γήπεδο αλλά και στις κερκίδες έδειξαν ένα υποδειγματικό υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό πολιτισμό και οφείλουμε να το τονίσουμε. Σε αυτό πρώτα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό που δέχθηκε με αξιοπρέπεια το αποτέλεσμα και στην Ανόρθωση που σεβάστηκε τον ηττημένο!