3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αργήσαμε αλλλά τα καταφέραμε.Πρώτη δήλωση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου(βίντεο)

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αργήσαμε αλλλά τα καταφέραμε.Πρώτη δήλωση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου(βίντεο)

By on 16 Μαΐου, 2021 0 568 Views

Aνάρτιση της Ανόρθωσης με δήλωση του Τιμουρ Κετσπάγια στην σημερινή χαρούμενη έξοδο κοντά στην θάλασσα του τεχνικού τημ ,των παικτών και των μελών του ΔΣ μέσα σε ευχάριστο κλίμα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η πρώτη δήλωση του προπονητή μας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου: “Έζησα πολλά σε αυτή την ομάδα αλλά αυτό που έγινε πριν το παιχνίδι δεν το έχω ξαναζήσει. Στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα είπα πως δεν χρειάζεται να σας πω τίποτε παραπάνω από όσα σας είπε ο κόσμος” Αυτό το κύπελλο το πήραμε #ολοιμαζι !!!

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιμουρ:

«Πρώτα πρώτα αργήσαμε αλλά στο τέλος το καταφέραμε. Δυστυχώς τον πρώτο στόχο που είχαμε δεν μπορούσαμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είπαμε κάτι πριν 2 χρόνια και το καταφέραμε και πήραμε ένα κύπελλο που αξίζει σε αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μία ομάδα που έχει ιστορία πίσω της και αυτή η ιστορία είναι πολύ πιο σημαντική από το μόνο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ, ήταν η πρώτη φορά. Έζησα πολλές μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα, αλλά μετά το παιχνίδι. Αυτά που ζήσαμε εμείς και οι ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι αλλά και τη μέρα πριν πάμε στο παιχνίδι δεν έχω ξαναζήσει εγώ. Παρόλο που είχαμε πετύχει πολλά πράγματα και είναι αυτά που είχα πει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές μου: «Παιδιά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, από αυτά που είδαμε χθες και αυτά που είδαμε πριν το παιχνίδι. Και χαίρομαι πάρα πολύ ότι παιδιά ανταποκριθήκανε δώσανε το καλύτερο που είχανε σε αυτό το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Κερδίσαμε γιατί θα αναγκαζόμουν εγώ να έρθω από τη Λευκωσία – Λάρνακα με τα πόδια. Λίγο αργήσαμε αλλά δώσαμε αυτή τη μεγάλη χαρά στον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, σίγουρα ήτανε πάρα πολλά χρόνια που περίμενε αυτή η ομάδα να πάρει τίτλο. Φαίνεται περίμεναν εμένα για να πάρουν αυτό το τίτλο. Ευχαριστούμε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας, τον κύριο Πουλλαΐδη που ήταν δίπλα στην ομάδα, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει για να έχει η ομάδα όλες αυτές τις ανέσεις για να πετύχει ένα στόχο. Ελπίζω αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ακόμη μας περιμένουν πολλά πράματα μπροστά μας.»

Πατήσετε για να δείτε το βίντεο

https://fb.watch/5wUxe6vkhC/