5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κετσπάγια δεν είναι o κάποιος άλλος! Είναι ο Τιμουρ της Ανόρθωσης

Ο Κετσπάγια δεν είναι o κάποιος άλλος! Είναι ο Τιμουρ της Ανόρθωσης

By on 17 Μαΐου, 2021 0 971 Views

To άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2021

Ο Κετσπάγια δεν είναι o κάποιος άλλος! Είναι ο Τιμουρ της Ανόρθωσης. (Πριμ 50,000 για την πρόκριση από την διοίκηση)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 22, 2021

Ο Κετσπάγια δεν είναι o  κάποιος άλλος! Είναι ο Τιμουρ της Ανόρθωσης. (Πριμ 50,000 για την πρόκριση από την διοίκηση)

H επόμενη μέρα βρίσκει με χαμόγελα τους πάντες στην Ανόρθωση. Το πάθος και η δίψα του Τιμούρ Κετσπάγια για αυτή την πρόκριση ήταν κοινή με τους παίκτες του και την διοίκηση. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ και στα αποδυτήρια πριν και μετά την πρόκριση. Ο Κετσπάγια ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για  την πρόκριση, αυτοί του υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν και το έκαναν. Έδειξαν μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο πόσο τον αγαπούν και τον εκτιμούν με τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ αλλά και την πρόκριση.

Από το 2008 έχουν  να πανηγυρίσoυν στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης μια μεγάλη επιτυχία, μια πρόκριση σε τελικό κυπέλλου. Για τον Κετσπάγια και τον πρόεδρο τη Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά δεν ήταν  η πρώτη φορά γιατί το ξανάζησαν στην πρώτη θητεία του Τιμούρ στην Ανόρθωση ως προπονητή και του Χαμπουλλά ως διοικητικού στελέχους τότε.

Για τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαίδη όμως ήταν η πρώτη φορά αν και για χρόνια είχε βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη αλλά διάφοροι επιτήδειοι και προπονητές που του πάσαραν…δεν έφεραν το ποθούμενο  αποτέλεσμα.

Η πρόκριση στον τελικό δεν εγγυάται την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν παύει όμως να είναι η πρώτη φορά μετά το 2008 που η Ανόρθωση ζει τέτοιες στιγμές και δίνει ραντεβού για τον τίτλο. Και πέρσι μπορούσε να συμβεί αλλά η πορεία της διακόπηκε άδοξα λόγω κορονοϊού και της γνωστής απόφασης διακοπής των πρωταθλημάτων.

 Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στα αποδυτήρια μια μέρα πριν τον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ τόνισε στους παίκτες ότι ήρθε η δική τους ώρα για να αναδειχθούν σε ήρωες της Ανόρθωσης. Να παίξουν για την ομάδα, την ιστορία της ,τον κόσμο της και τους εαυτούς τους. Τους υποσχέθηκε και πριμ  50.000 από λεφτά που μάζεψαν τα μέλη του ΔΣ, δείχνοντας ότι σε αυτή την προσπάθεια Προπονητής, παίκτες, διοίκηση, κόσμος είναι ενωμένοι και αφού οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους σήμερα-αύριο θα υλοποιηθεί και το καθήκον της διοίκησης να τους καταβάλει το πριμ αφού οι μισθοί είναι πληρωμένοι μέχρι την τελευταία μέρα.

Είναι πλέον γενική πεποίθηση στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης ότι η ομάδα τους με τον Κετσπάγια προπονητή και μια σταθερή και σωστή διοίκηση μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους και στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Γιατί,(για όσους με ύφος βαθυστόχαστων  αναλυτών ανέδειξαν αποτυχημένη την διετία του Κετσπάγια στην Ανόρθωση και εξωθούσαν την διοίκηση σε αποδέσμευση του, τονίζοντας ότι αν ήταν κάποιος άλλος θα ήταν απολυμένος εδώ και καιρό) απλούστατα ο Κετσπάγια δεν είναι ο κάποιος άλλος αλλά είναι ο Τιμουρ της Ανόρθωσης!