4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ:H πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου.O Tιμουρ έχει θέληση και πάθος να νικάει

ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ:H πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου.O Tιμουρ έχει θέληση και πάθος να νικάει

By on 19 Μαΐου, 2021 0 1118 Views

Ως την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Κωστάκης Αρτυματάς το γκολ επί του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο αρχηγός της Ανόρθωσης περιέγραψε τα συναισθήματά του, μίλησε για τον Τιμούρ Κετσπάγια και την υποστήριξη των οπαδών πριν τον τελικό που έδωσε ώθηση σε όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το γκολ του στον τελικό, είπε «Για μένα η πιο σημαντική στιγμή ως τώρα στην καριέρα μου. Σκοράροντας σε ένα τελικό που θέλαμε να δώσουμε το τρόπαιο στον κόσμο το να σκοράρω αυτό το τέρμα, ήταν ξεχωριστό. Μόλις σκόραρα, γύρισα στην κερκίδα, στην οικογένειά μου και πήγα να πανηγυρίσω εκεί. Ήρθε και ο Παναγιώτης στον πανηγυρισμό».

Για την προσπάθεια της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Πάλεψε και πέρσι η ομάδα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπως και φέτος. Παλέψαμε φέτος κάθε παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι κυνηγήσαμε μόνο τον ένα θεσμό. Από μία περίοδο και μετά όμως, ήταν ξεκάθαρο πως είχαμε στόχο το Κύπελλο».

Για το πάθος του Τιμούρ Κετσπάγια, για το οποίο πολλές φορές παρεξηγείται: «Έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Είναι γεννημένος νικητής γι’ αυτό έχει αυτό το πάθος. Αυτό είναι που παρεξηγείται από τον κόσμο, η θέληση του και το πάθος του για να νικάει».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος μας έλειψε. Χωρίς κόσμος, ήταν λίγο δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Όταν έκαναν αυτή την κίνηση οι φίλοι της ομάδας, για εμάς που τους ζήσαμε ξανά, μας έδωσε ενέργεια και κίνητρο. Για όσους δεν το είχαν ζήσει όμως αυτό, ήταν κάτι μοναδικό».