27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Oλυμπιακός στους πιθανούς αντιπάλους της Ομόνοιας

O Oλυμπιακός στους πιθανούς αντιπάλους της Ομόνοιας

By on 23 Μαΐου, 2021 0 2959 Views

Η Τσέλσι εξασφάλισε το επόμενο Champions League με την 4η θέση στο πρωτάθλημα και έτσι οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό γύρο. Στους ισχυρούς όπως είναι λογικό η ομάδα του Μαρτίνς, πιθανός αντίπαλος της Ομόνοιας!

Ο Ολυμπιακός  δεν ήθελε η Τσέλσι να μείνει εκτός Champions League από το πρωτάθλημα της Premier League και εν συνεχεία να… κατακτήσει το Champions League στον τελικό του προσεχούς Σαββάτου εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.
 
Και οι εξελίξεις από την τελευταία αγωνιστική της Premier League ήταν θετικές για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Η Τσέλσι μετά από τα αποτελέσματα της Κυριακής και παρά την ήττα της με 2-1 από την Άστον Βίλα βγήκε 4η και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και όχι από τον 1ο, αγωνιζόμενος στις 20/21 και 27/28 Ιουλίου στα πρώτα «ευρωπαϊκά» παιχνίδια του της προσεχούς σεζόν.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στον 2ο προκριματικό (μέχρι στιγμής)

Dinamo Zagreb*

Olympiakos

Young Boys

Red Star

Ludogorets*

Malmo*

Cluj*

Legia*

Sheriff*

*Eκκρεμεί ακόμη μια ομάδα.

*Με αστερίσκο οι ομάδες που θα αρχίσουν από τον 1ο προκριματικό γύρο άρα δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση στον 2ο προκριματικό όπου θα αρχίσει τη προσπάθεια της η Ομόνοια.