4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μαέ συνεχίζει στην Φερεντσβάρος.Κατέληξε σε συμφωνία η ΑΕΛ

Ο Μαέ συνεχίζει στην Φερεντσβάρος.Κατέληξε σε συμφωνία η ΑΕΛ

By on 25 Μαΐου, 2021 0 1537 Views

Ο Ράιαν Μαέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φερεντσβάρος μιας και το deal μεταξύ της Ουγγρικής ομάδας και της ΑΕΛ έχει ολοκληρωθεί και έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά και η ανακοίνωση της συμφωνίας.
Η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε στις 750.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Βέλγο επιθετικό να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη (3+1).
Μάλιστα, ο Μαέ τον πρώτο χρόνο θα λαμβάνει διπλάσια λεφτά στην Φερεντσβάρος από όσα λάμβανε στην ΑΕΛ Για τον πρώτο χρόνο, το συμβόλαιο του με τους Ούγγρους, θα του αποφέρει  200.000 ευρώ ετησίως.
Ο Μαέ, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, όταν ερχόταν στην ΑΕΛ δικαιούται ποσοστό στο ποσό της μεταγραφής του και έτσι θα πάρει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τις 750 χιλιάδες ευρώ και συγκεκριμένα κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.
Η ΑΕΛ  που επίσης θα πάρει τεράστια οικονομική ανάσα, θα λάβει ένα μεγάλο μέρος του ποσού μετά τις υπογραφές για ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα λάβει επίσης το υπόλοιπο με μία δόση προς το τέλος του 2021.