17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι νεαροί τίμησαν με νίκη τον Μερκή στο φινάλε της καριέρας του

Οι νεαροί τίμησαν με νίκη τον Μερκή στο φινάλε της καριέρας του

By on 28 Μαΐου, 2021 0 1486 Views

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-0 του Ερμή στο ΓΣΠ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι δύο ομάδες στον φετινό μαραθώνιο. Παρά τα δύο ωραία γκολ που πέτυχαν οι Κατσαντώνης και Γεωργίου, το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μερκής ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά, όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ, αλλά για την καριέρα του.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τιμήθηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και έβαλε για τελευταία φορά το περιβραχιόνιο, αποχαιρετώντας με δάκρυα τους αγωνιστικούς χώρους.

Όσο αφορά στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι που έπαιξαν εκ νέου με αρκετούς νεαρούς είχαν διάθεση, ενώ δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις μέσα από συνεργασίες. Σε μία από αυτές, Κατσαντώνης και Γεωργίου που άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα, σκόραρε ο πρώτος στο 30’. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 59’ με ατομική ενέργεια του Γεωργίου που «κεραυνοβόλησε» τον Αντωνίου με σουτ εκτός περιοχής.

Στην 2η θέση του β’ γκρουπ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν το ΑΠΟΕΛ με 50 βαθμούς, στην 6η ο Ερμής με μόλις 38, που η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία.

ΑΠΟΕΛ (Σ. Πουρσαϊτίδης): Πρινιωτάκης, Σάντος, Ντε Βινσέντι (67′ Δημητρίου), Κατσαντώνης, Μερκής (84′ Ντίας), Σαμπάλα (46′ Γουίλερ), Σιέλης, Γεωργίου, Βρόντης (67′ Τουμάζος), Τσουτσούκι, Κούτσακος
Στον πάγκο: Ουζόχο, Νούχιου, Ανουάρ, Ντογκαλά

ΕΡΜΗΣ (Δ. Δασκαλάκης): Αντωνίου (80′ Κωνσταντίνου), Καραγκούνης, Γαβριήλ (63′ Χριστοδούλου), Μέιρα (46′ Αδάμου), Ζαβός (46′ Χατζηαντώνης), Καϊσερλίδης, Σάντο, Χαρή (63′ Ερωτοκρίτου), Γεωργίου, Παντελή, Σιντιμπέ
Στον πάγκο: Φιρινίδης, Παπαθανασίου, Ερωτοκρίτου, Χριστοδούλου, Σκουφάρης, Κυριακίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιντιμπέ, Αδάμου

Διαιτητής: Ανδρέας M. Αργυρού
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αδάμος Βασιλείου
4ος Διαιτητής: Θωμάς Χατζηβασιλείου
VAR: Νικόλας Νεοκλέους
AVAR: Γιώργος Νικολάου
Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαϊδης