17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ :Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες μαζί για να ξεκινήσουμε την μεγάλη αντεπίθεση

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ :Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες μαζί για να ξεκινήσουμε την μεγάλη αντεπίθεση

By on 1 Ιουνίου, 2021 0 1273 Views

Κλείνοντας την ομιλία του στην συνέλευση των μετόχων ο πρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, απευθύνοντας έκκληση για στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης.

«Απευθύνομαι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Όλοι είμαστε οι ΑΠΟΕΛίστες και από τη νέα προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς, για να ξεκινήσουμε την μεγάλη αντεπίθεση».

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, καταληκτικά στην ομιλία του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση είπε πως θα εισηγηθεί τη δημιουργία ελεγκτικής επιτροπής:

«Σας ενημερώνω πως ως διοίκηση, θα εφαρμόσουμε μακροχρόνιο πλάνο οικονομικής πολιτικής το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουμε κατά γράμμα. Για περισσότερη διαφάνεια και τήρηση αυτού του πλάνου, θα εισηγηθώ τη δημιουργία ελεγκτικής επιτροπή, αποτελούμενη από επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες με βάθος γνώσεων στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτή η επιτροπή, θα λειτουργεί ως τερματοφύλακας και οι εισηγήσεις της θα παρουσιάζονται ενώπιον του Δ.Σ.»

Όπως ανέφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, η ζημιά για την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων από την πανδημία, ήταν 3.500.000 ευρώ. Τεράστιο ποσό για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ.