2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Από την κατακραυγή στην αποθέωση, από την σιγουριά στην χυλόπιτα και από την γκρίνια στην απογοήτευση

Από την κατακραυγή στην αποθέωση, από την σιγουριά στην χυλόπιτα και από την γκρίνια στην απογοήτευση

By on 4 Ιουνίου, 2021 0 3926 Views

Oι μεταγραφικές εξελίξεις μα τα ρεπορτάζ που προηγήθηκαν και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν ανέδειξαν άλλη μια φορά την νοοτροπία του Κύπριου οπαδού αλλά και των ΜΜΕ που γίνονται θύματα ή συνεργάτες των μάνατζερ που παίζουν παιχνίδια με ομάδες και παράγοντες για να πλασάρουν τους παίκτες τους στην καλύτερη τιμή.

Θυμηθείτε λίγους μήνες πριν την λήξη της περιόδου:

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ:Ο Κετσπάγια έκανε παροικία  της Γεωργίας την Ανόρθωση για αυτό δεν δεν μπορεί να πάρει τίτλο…

ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ:Nα φύγει ο Πρόδρομος γιατί σπατάλησε τα λεφτά του Τσάμπιονς λιγκ σε ακριβές μεταγραφές και κατέστρεψε το ΑΠΟΕΛ οικονομικά

Σήμερα οι πρωτοκλασάτοι Γεωργιανοί της Ανόρθωσης πήγαν στο ΑΠΟΕΛ γιατί η Ανόρθωση δεν μπορούσε να τους καλύψει οικονομικά γιατί όσα στοίχισαν οι δύο στο ΑΠΟΕΛ είναι το μισό μπάτζετ που έχει η Ανόρθωση για την ομάδα και οι Ανορθωσιάτες πλην του Τιμούρ και της διοίκησης νιώθουν απογοήτευση γιατί Κβιλιτάια και Οκριασβίλι πήγαν στο ΑΠΟΕΛ. Και δεν είναι ότι δεν ήθελε ο Τιμουρ και η διοίκηση τους δύο παίκτες αλλά γνώριζαν ότι το μπάτζετ φθάνει μέχρι ένα σημείο…Άλλωστε η Ανόρθωση δεν θα δώσει αύξηση στον Νταουσβίλι που έχει συμβόλαιο 170 χιλιάδων και αν θέλει να πάει και αυτός στο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποζημιωθεί η Ανόρθωση και ο Κεστπάγια θα βρει αντικαταστάτη με βάση το μπάτζετ της Ανόρθωσης και όχι τα μπάτζετ άλλων ομάδων ή τα παιχνίδια των μάνατζερ και των παικτών όπως αναφέρουν στην ομάδα της Αμμιοχώστου.

Μέχρι χθες τα ρεπορτάζ της Ομόνοιας είχαν σίγουρο τον Οκριασβίλι για τους πρωταθλητές και γινόταν μάχη για το  ποιός θα πείσει ότι έβγαλε πρώτος την είδηση από πρώτο χέρι και μιλούσαν για επίδειξη δύναμης από την Ομόνοια. Διέψευδαν και τους Γεωργιανούς που έγραφαν παραμύθια πως ο Οκριασβίλι είπε όχι στην Ομόνοια και  θεωρούσαν δεδομένη την υπογραφή συμβολαίου στην Ομόνοια.. Από ψες,μετά την χυλόπιτα, άρχισαν τα ναι μεν αλλά.. Καλός ο Οκριασβίλι αλλά ασταθής και επιρρεπής στους τραυματισμούς μάλλον καλύτερα που δεν πήγε στην Ομόνοια,ενώ τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι τον είχε καπαρώσει από τον Γεννάρη.

Και οι Αποελίστες ξέχασαν τις σπατάλες…του καταστροφέα Πρόδρομου που οδήγησαν την ομάδα σε οικονομικά προβλήματα και τον αποθεώνουν  για την υπέρβαση και απόκτηση των Γεωργιανών παικταράδων  που πήραν το κύπελλο με την Ανόρθωση και την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Και οι Ανορθωσιάτες ναι μεν νιώθουν πικρία γιατί τους έφυγαν δύο σπουδαίοι παίκτες αλλά ελπίζουν πως ο Κετσπάγια θα βρει τους ανάλογους αντικαταστάτες είτε Γεωργιανούς είτε από άλλη προέλευση…μέσα στα οικονομικά πλαίσια των δυνατοτήτων της διοίκησης της Ανόρθωσης. Άλλωστε ο Τιμουρ ποτέ δεν είχε στην Ανόρθωση το μπάτζετ που είχαν οι συνάδελφοι του στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ αλλά είχε τον τρόπο να φέρνει παίκτες που κάνουν την διαφορά…

Τώρα θα πρέπει να δούμε την μεταγραφική αντίδραση της Ομόνοιας γιατί έπεσε ο μύθος των προηγούμενων βδομάδων πως ο Παπασταύρου παίζει μόνος στο μεταγραφικό παζάρι αφού επέστρεψε…ο Πρόδρομος αλλά και τις επιλογές του Κετσπάγια .

Θα ανατρέψει τις εντυπώσεις η Ομόνοια με ηχηρές μεταγραφές? Ο Κετσπάγια θα φέρει και αυτή την φορά παικταράδες έστω με χαμηλό μπάτζετ?

Οι Γεωργιανοί στο ΑΠΟΕΛ θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και θα δικαιώσουν τα συμβόλαια τους έχοντας καλύτερη απόδοση και από ότι είχαν στην Ανόρθωση?

Όλα θα κριθούν στο γήπεδο όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και εκεί θα φανεί ποιος θα έχει κάνει τις σωστές κινήσεις !Τώρα όμως είναι η ώρα των εντυπώσεων! οι οποίες παίζουν τον δικό τους ρόλο στην ψυχολογία των οπαδών αλλά και στα μηνύματα που στέλνει μια ομάδα ιδιαίτερα όταν οι εντυπώσεις αφορούν σε παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως Κβιλιτάια και Οκριασβίλι!