18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνάντηση του αρχηγού της αστυνομίας με τον πρόεδρο της ΚΟΠ

Συνάντηση του αρχηγού της αστυνομίας με τον πρόεδρο της ΚΟΠ

By on 9 Ιουνίου, 2021 0 455 Views

 Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.Συζητήθηκαν διάφορα θέματα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς καθώς όπως η παρουσία επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων και η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Γιώργου Κούμα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Συζητήθηκε, επίσης, η παρουσία επιτρεπόμενου αριθμού φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους και η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Βοηθός Αρχηγός (Ε), κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟΠ, κ. Ανθούλης Μυλωνάς και ο Υπ/νος Ασφάλειας της ΚΟΠ, κ. Μιχάλης Αγγελίδης.