3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Oμόνοια κόντρα στην Δυναμό Ζάγκρεπ εκτός αν γίνει έκπληξη

H Oμόνοια κόντρα στην Δυναμό Ζάγκρεπ εκτός αν γίνει έκπληξη

By on 16 Ιουνίου, 2021 0 1372 Views

Η πρωταθλήτρια Ομόνοια έμαθε τον πρώτο της αντίπαλο ή καλύτερα το ζευγάρι πιθανών της αντιπάλων στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά από κλήρωση.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίζουν στο πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βαλούρ Iσλανδίας, με την ομάδα από την Κροατία να θεωρείται το φαβορί για να προκριθεί και ν’ αγωνιστεί με την Ομόνοια. Μοναδικός στόχος της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ ανεξαρτήτως αντιπάλου θα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που θα εξασφαλίζει σίγουρα είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ενώ θα της επιτρέπει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή με ακόμη μια πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας (20/21 Ιουλίου) και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στο ΓΣΠ (27/28 Ιουλίου)

Σε περίπτωση πρόκρισης της, η Ομόνοια θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.