4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έρχεται ο Λάζαρος και άλλοι τρεις μέχρι το τέλος Ιουνίου στην Ανόρθωση

Έρχεται ο Λάζαρος και άλλοι τρεις μέχρι το τέλος Ιουνίου στην Ανόρθωση

By on 19 Ιουνίου, 2021 0 1475 Views

Σε φουλ ρυθμούς προχωράει ο μεταγραφικός προγραμματισμός στην Ανόρθωση.

Τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την ερχόμενη βδομάδα, αναμένεται στην Κύπρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του αφού οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο για μονοετές συμβόλαιο.

Αύριο Κυριακή αναμένεται στην Κύπρο το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, Μίλος Ντέλετιτς. Θυμίζουμε ότι ο  27χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την ΑΕΚ Αθηνών και θα δώσει το παρών του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Tόσο ο Σέρβος όσο και ο Ελλαδίτης επιλέγηκαν από τον Κετσπάγια ο οποίος γνωρίζει τα προσόντα και την ποιότητα τους. Είναι και οι δυο παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις και στις τρείς θέσεις της επίθεσης αλλά και να παίξουν και πίσω από τον σέντερ φορ.

Παράλληλα η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά και αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου να ανακοινώσει ακόμα ένα σέντερ-φορ ,ένα στόπερ και ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή. Με αυτούς θα κλείσει ο πρώτος κύκλος της μεταγραφικής ενίσχυσης αφού υπάρχουν και άλλοι στόχοι ,δύσκολες περιπτώσεις που χρειάζονται χρόνο για να δώσουν την τελική τους απάντηση αφού είναι σε εξέλιξη το Euro και αρκετοί παίκτες περιμένουν προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Υπάρχει χρόνος όμως και μέσα Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρώσει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις η Ανόρθωση με τον Κετσπάγια να πιστεύει πως φέτος η καινούργια Ανόρθωση θα είναι καλύτερη από την περσινή.

Ασφαλώς ο Νταουσβίλι είναι υπό αποχώρηση αφού ο ίδιος το ζήτησε ωστόσο η Ανόρθωση περιμένει πρόταση και οικονομικό αντάλλαγμα για να τον αποδεσμεύσει