3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Για το απόλυτο Ολλανδία-Βέλγιο, «τελικός» για την 2η θέση στο Βουκουρέστι

Για το απόλυτο Ολλανδία-Βέλγιο, «τελικός» για την 2η θέση στο Βουκουρέστι

By on 21 Ιουνίου, 2021 0 327 Views

Με τις αναμετρήσεις Ουκρανία- Αυστρία (19:00 3ος όμιλος ), Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (19:00 3ος όμιλος), Φινλανδία –Βέλγιο (22:00 2ος όμιλος ) και Ρωσία –Δανία (22:00 2ος όμιλος) συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (21/6) η 3η αγωνιστική του Euro.

Στις 19:00 για τον 3ο όμιλο στο Βουκουρέστι η Ουκρανία υποδέχεται την Αυστρία. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο μετά τη νίκη της επί της Βόρειας Μακεδονίας στοχεύει στην δεύτερη της νίκη, που θα της δώσει την δυνατότητα να εξασφαλίσει ως δεύτερη την πρόκριση της στους «16» του θεσμού. Από την πλευρά της η Αυστρία του Φράνκο Φόντα θέλει επίσης τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση της, ακόμα όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας της είναι αρκετός για να είναι μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Την ίδια ώρα για τον ίδιο όμιλο στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ η Βόρεια Μακεδονία αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Η ομάδα του Ιγκόρ Ανγκελόφσκι, η οποία έχει αποχαιρετίσει ήδη τον θεσμό, στον οποίο πήρε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της θέλει να ολοκληρώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της. Στον αντίποδα οι «οράνιε» του Φρανκ Ντε Μπουρ, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση θέλουν να ολοκληρώσουν κάνοντας το 3 στα 3 στην φάση των ομίλων.

Τρεις ώρες αργότερα στο «Σαιντ Πέτερσμπουργκ Στάντιουμ» της Αγίας Πετρούπολης , για τον 2ο όμιλο η Φινλανδία τίθεται αντιμέτωπη με το Βέλγιο. Η ομάδα του Μάρκου Κανέρβα επιζητά τη νίκη απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της  στους  «16», ενώ και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που είναι υπέρ της. Όσον αφορά την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η οποία μετρά ήδη δύο νίκες και έχει περάσει στους «16», έστω και με ισοπαλία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς που γίνεται την ίδια ώρα, για τον ίδιο όμιλο στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης η Ρωσία υποδέχεται την Δανία. Η ομάδα του Στανισλαβ Τσερτσέσοφ, η οποία έχει συγκεντρώσει  3 βαθμούς παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, τόσο σε περίπτωση νίκης, ακόμα και σε περίπτωση που η Φινλανδία πάρει ισοπαλία από το Βέλγιο. Όσον αφορά την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ προκρίνεται στην φάση των «16» σε περίπτωση νίκης με δύο γκολ αλλά και ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 Ουκρανία- Αυστρία (ΡΙΚ)

19:00 Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (ΡΙΚ)

22:00 Φινλανδία – Βέλγιο (ΡΙΚ)

22:00 Ρωσία – Δανία (ΡΙΚ)

3ος όμιλος

Βαθμολογία

1.Ολλανδία 6

2.Ουκρανία 3

3.Αυστρία 3

4.Βόρεια Μακεδονία 0


2ος όμιλος

Βαθμολογία

1.Βέλγιο 6

2.Ρωσία 3

3.Φινλανδία 3

4.Δανία 0