6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ψάχνει για την άμυνα ο Κετσπάγια. Ο τραυματισμός του Ρισβάνη επιταχύνει την αναζήτηση στόπερ. Αραγιούρι ή κάπoιoς άλλος;

Ψάχνει για την άμυνα ο Κετσπάγια. Ο τραυματισμός του Ρισβάνη επιταχύνει την αναζήτηση στόπερ. Αραγιούρι ή κάπoιoς άλλος;

By on 24 Ιουνίου, 2021 0 1850 Views

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης, άρχισε με… ερωτήματα. Ο Σπύρος Ρισβάνης, που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην πλάτη και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, του συνέστησε όπως παραμείνει για ένα 10ήμερο τουλάχιστον εκτός προπονήσεων ούτως ώστε να ξεκουραστεί περισσότερο και να επιστρέψει να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Αν σε μία τέτοια περίπτωση, συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο Ελλαδίτης, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, για τον χρόνο απουσίας του αλλά και για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Ρισβάνης είναι πιθανό να επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης.

Με τον Ελλαδίτη εκτός δράσης και τον Κορρέα να υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Παναμά για την Εθνική εντός Ιουλίου τότε ο μόνος έμπειρος διαθέσιμος και καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός που θα υπάρχει στο ρόστερ, είναι αυτός που θα αποκτηθεί, είτε είναι ο Αραγιούρι είτε κάποιος άλλος.

Ως εκ τούτου ο Κετσπάγια άρχισε να κάνει σκέψεις να προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Αν θα κάνει πράξεις τις σκέψεις του θα διαφανεί εντός των επόμενων ημερών.

Να σημειωθεί πως οι Μπουσουλάτζιτς και Αμπαρτζουμιάν συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και ως εκ τούτου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στην Κύπρο αναμένεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τις τυπικές διαδικασίες ένταξης του στην Ανόρθωση ενώ ο Ιρλανδός επιθετικός Λαφέρτι θα φθάσει στην Κύπρο τέλος Ιουνίου για να αρχίσει προπονήσεις