18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Πρώτο δείγμα για τον Απόλλωνα του Τσόρνιγκερ

By on 26 Ιουνίου, 2021 0 1058 Views

Σε αντίθεση με τους φίλους της Oμόνοιας, οι φίλοι του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να δουν περισσότερα νέα πρόσωπα από την ομάδας τους στο πρώτο και πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στους πράσινους (19:00 Τσίρειο/Cytavision).
Όπως ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι για τον Γιούστε  το ίδιο θα είναι και για τον Χάρη Μαυρία ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες πανηγύριζε πρωτάθλημα με την Ομόνοια και σήμερα θα βρεθεί απέναντι της.
Βέβαια πέραν από τον Ελλαδίτη είναι και οι υπόλοιποι Ίσρα Κολ, Μουσταφά Αμίνι, Ρεβάζ Ίντζια, Ουέλιγκντον Νασιμέντο, Μπασέλ Ζράντι και Αμίν Χαμάς που αποτελούν τα νέα αποκτήματα.
Ίσως αυτός που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα να είναι ο Μουσταφά Αμινί μετά και τα όσα βγήκαν ότι ο προπονητής θα θέλει να τον ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις και στα φιλικά για να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει από την στιγμή που ουσιαστικά δεν έπαιξε μπάλα για έναν χρόνο. Βέβαια θα έχει πάνω του και το βλέμμα του προπονητή της ομάδας κ.Τσόρνιγκερ ο οποίος θα θέλει να τον δει σε συνθήκες αγώνα και μάλιστα σε ένα φιλικό όχι όποιο και όποιο αλλά αρκετά δυνατό με την πρωταθλήτρια Ομόνοια.