5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανεβάζει ρυθμούς η Ομόνοια στην Πολωνία. Αναμένονται ανακοινώσεις ενίσχυσης

Ανεβάζει ρυθμούς η Ομόνοια στην Πολωνία. Αναμένονται ανακοινώσεις ενίσχυσης

By on 1 Ιουλίου, 2021 0 719 Views

Επέστρεψαν στην Ομόνοια οι διεθνείς της ομάδας που έλαβαν μέρος το EURO και οι ρυθμοί στην προετοιμασία ανεβαίνουν. Και όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, με Ανόρθωση για το  Σούπερ Καπ(13/6) και της Ευρώπης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα θα ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο οι ρυθμοί και οι εντάσεις στις προπονήσεις.

Ήδη από χθες ο Χένινγκ Μπεργκ έχει όλο του, το υλικό στην διάθεση του, καθώς ενσωματώθηκαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή οι τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στο Euro, οι Άνταμ Λανγκ, Μίχαλ Ντούρις και Τόμας Χούμποτσαν, ενώ σιγά – σιγά ανεβάζουν ρυθμούς και οι Ψάλτης και Σέχου που δεν αγωνιστήκαν στο φιλικό με Απόλλωνα. Αναμένονται δε και ανακοινώσεις για επιπλέον ενίσχυση!

Πάντως στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα παρά τις απουσίες και τηρουμένων των συνθηκών, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από σκληρές προπονήσεις, η Ομόνοια  παρουσίασε μια ικανοποιητική εικόνα, είχε ρυθμό, έβγαλε φρεσκάδα, έβγαλε αυτοματισμούς κάτι που άφησε ικανοποιημένους τεχνική ηγεσία κυρίως και κόσμο.

Τα επόμενο φιλικά παιχνίδια λοιπόν που ακολουθούν στην Πολωνία με την Βίσλα Πλοκ, (3/7) την Γκόρνινγκ Ζαμπρέζ (6/7) και την Χάποελ Μπερ Σεβά(7/7) δεν θα μετράει το αποτέλεσμα, αλλά ο Χένινγκ Μπεργκ θα περιμένει να δει την εικόνα της ομάδα  να βελτιώνεται  μέχρι τα επίσημα ματς.

Στόχος για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του στα φιλικά που θα ακολουθήσουν δεν είναι να κατασταλάξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια, αφού το πλάνο και τον σχηματισμό τα γνωρίζει από τις προηγούμενες σεζόν. Ο στόχος είναι μέσα από την προετοιμασία, τις προπονήσεις και τα φιλικά, η Ομόνοια να ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμη στα επίσημα ιδιαίτερα στις ευρωπαϊκές μάχες του Ιουλίου.