2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ”

«Η ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ”

By on 1 Ιουλίου, 2021 0 609 Views

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ψες η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και συγγραφέα Μιχάλη Χατζηπιερή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας.Η εκδήλωση τελούσε υπο την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ Πρόδρομου Προδρόμου και την προστασία του Δημάρχου Στροβολου κ. Ανδρέα Παπαχαραλαμπους, οι οποίοι σε χαιρετισμό τους εξέφρασαν τα θερμά συγχαρητήρια τους προς τον συγγραφέα για το βιβλίο του, καθώς επίσης και προς τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας για την θέσπιση του θεσμού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Ιδιαίτερα, τόνισαν την σημαντική θέση που έχει ο θεσμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μέσα στον γενικότερο χώρο της κοινωνίας και του πολιτισμού.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας κ. Πέπης Ιακώβου ανέφερε ότι η δράση του Ομίλου δεν περιορίζεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αλλά έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο προσφοράς προς τις ευάλωτες ομάδες, την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση.

Ο συγγραφέας Μιχάλης Χατζηπιερής εξέφρασε την συγκίνηση του για την μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξε η πολιτεία και οι αθλητικοί φορείς του τόπου την οποία μεταφράζει ως αναγνώριση του έργου του.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι πολιτειακών και αθλητικών φορέων, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ελλάδος, εκπρόσωποι σωματείων, δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλοι και υποστηρικτές της αθλητικής ιδέας.

Δήμος ΣτροβόλουΠοδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας