3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Ρουσιάς-Θεοδώρου: Από τα χαμηλά στα ψηλά!

By on 1 Ιουλίου, 2021 0 2129 Views

Δύο Κύπριοι επιθετικοί που στην  περίοδο που τέλειωσε τον Μάιο διακρίθηκαν με τις ομάδες τους οι οποίες υποβιβάστηκαν τελικά, πήραν μεταγραφή για μεγάλες ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς , (29 χρόνων) που πέρασε από την Ένωση, την Ομόνοια ,την ΑΕΚ  και στην τελευταία σεζόν πέτυχε 17 γκολ με τον Ερμή επιλέγηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια για το ρόστερ της Ανόρθωσης και θα δώσει μάχη για να πάρει τις ευκαιρίες του έχοντας αρκετή εμπειρία πλέον και μαρτυρία για το …εύκολο γκολ.Eίναι σε καλή ηλικία και ώριμος για να γνωρίζει ότι έχει ίσως την τελευταία του ευκαιρία για διάκριση σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου (24 χρόνων) ήταν για δύο χρόνια στην Ένωση όπου πήγε από την Ομόνοια Αραδίππου ,και στο τελευταίο πρωτάθλημα πέτυχε 7 γκολ με κύριο προσόν την ταχύτητα του. Έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Ένωσης και τον είχε επιλέξει προ καιρού ο Πουρσαϊτίδης για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Είναι ευχάριστο που δυο Κύπριοι επιθετικοί έδειξαν καλά στοιχεία αν και οι ομάδες τους υποβιβάστηκαν και πήραν προαγωγή …για ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Είναι στα πόδια τους να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να δικαιώσουν Κετσπάγια και Πουρσαϊτίδη που τους επέλεξαν. Το ζητούμενο είναι ποιος  θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες και ποιος θα δικαιώσει περισσότερο τις προσδοκίες…