6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΤΑΛΑ:Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ΑΕΚ.(Δεν υπάρχει πρόταση για Τρισκόφσκι)

ΚΑΤΑΛΑ:Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ΑΕΚ.(Δεν υπάρχει πρόταση για Τρισκόφσκι)

By on 2 Ιουλίου, 2021 0 3875 Views

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη η ΑΕΚ παρουσιάσε το νέο προπονητή της ομάδας, Νταβίντ Καταλά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας στην παρουσία του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκου Δημητρίου και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Τσάβι Ρόκα και τη διοίκηση. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι στην ΑΕΚ ως προπονητής. Πρέπει να πείσω τους ποδοσφαιριστές για να παλέψουν και να πιστέψουν στο όραμα της ομάδας».

«Από τη μέρα που βρίσκομαι εδώ και στην πάροδο του χρόνου η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει πολύ και γιατί να μην επαναλάβουμε τις επιτυχίες. Αλλά θέλουμε να βλέπουμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά και να δουλεύουμε σωστά δεν θέλουμε να βλέπουμε πολύ μακριά».

«Είμαι χαρούμενος για το υλικό που έχει η ομάδα, είναι οι καλύτεροι και θα δουλέψουμε σκληρά αλλά δεν μπορώ να ανφέρω κάτι για τις κινήσεις που απομένουν γιατί δεν είναι δικιά μου δουλειά αλλά θα πω ότι είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσαμε να έχουμε».

«Για την φιλοσοφία πρέπει να κάνεις τους ποδοσφαιριστές να το πιστέψουν και αν τα καταφέρεις είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να χτίσουμε τον σωστό χαρακτήρα και το σωστό πνεύμα».

«Γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές έχουμε μιλήσει ήδη με τους νεαρότερους που ήταν στην Κ19, αλλά εξαρτάται και από τους ίδιους να αποδείξουν την δουλειά που θα κάνουν. Έχουμε αρκετές ιδέες αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε προπονήσεις και θα το δούμε στην πορεία το σύστημα με το οποίο θα αγωνιζόμαστε».

«Θα ολοκληρώσουμε με άλλες τρεις προσθήκες για τον κατάλογο Α’ αλλά την Δευτέρα θα τα δούμε όλα πιο αναλυτικά».

Ρόκα Σαν ΜΜΕ προσπαθείτε να κάνετε τη δουλειά σας. Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για τον Τρισκόφσκι. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για μας, προέρχεται από το Εuro 2020, είναι ο αρχηγός μας, είναι μέρος του πρότζεκτ. Δεν χρειάζεται να γίνεται κάθε μέρα αναφορά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει κάτι στην πορεία θα το δούμε και θα μπορούμε να τοποθετηθούμε.