6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Με εννέα νέους αρχίζει η ΑΕΚ

By on 5 Ιουλίου, 2021 0 1657 Views

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της σεζόν 2021-22 θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα(5/7) η ΑΕΚ, η οποία θα είναι και η πρώτη υπό της οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Νταβίντ Καταλά.

Στόχος για την λαρνακιώτικη ομάδα είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές πορείες των τελευταίων ετών.

Παρών στην προπόνηση θα είναι και τα εννέα καινούργια αποκτήματα της ΑΕΚ, οι Τιάγκο, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Ρόμο, Μαρτίνεθ, Γκαρθία, Παρασκευά, Λέντες και Χριστοφόρου.

Από την άλλη θα λείψουν οι Τρισκόφκσι και Σπιρόφσκι που ήταν στο Euro και θα ενσωματωθούν την άλλη εβδομάδα.

Θέμα χρόνου θεωρείται και η οριστικοποίηση της απόκτησης του Ματ Nτάρμπισαϊαρ , ενώ οι Χέιτλι, Τέουνκενς, Χάουγκεν, Σούτερντεν, Τόρες και Νάντο θα είναι παρών στην «πρώτη» μέχρι να βρεθεί η λύση για το πως θα αποχωρήσουν.

Παράλληλα, να αναφέρουμε πως οι προπονήσεις στην Κύπρο θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουλίου όταν και θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 του μήνα.

Τέλος, θα βρεθεί αντιμέτωπη σε φιλικά παιχνίδια με την Δόξα (15/07, «ΑΕΚ Αρένα), το ΑΠΟΕΛ (07/08, ΓΣΠ), τον Εθνικό Άχνας (08/08, Δασάκι) και τον Ολυμπιακό (15/08 «ΑΕΚ Αρένα»).