27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο κορωνοϊός έφαγε το φιλικό της Ομόνοιας με την Χάποελ.Μένουν Πολωνία τα κρούσματα

Ο κορωνοϊός έφαγε το φιλικό της Ομόνοιας με την Χάποελ.Μένουν Πολωνία τα κρούσματα

By on 6 Ιουλίου, 2021 0 1033 Views

Τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο του Ισραήλ για ακύρωση του φιλικού προετοιμασίας με των πρασίνων με την Χάποελ Μπερ Σεβά επιβεβαίωσε η Ομόνοια. Οι πράσινοι με ανακοίνωση 12 λέξεων αργά το βράδυ της Τρίτης ενημερώνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη (7/7) φιλικός αγώνας με την ομάδα του Ρόνι Λέβι.

«Το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά δεν θα πραγματοποιηθεί», σημειώνεται στην ανακοίνωση, χωρίς να δίνεται εξήγηση για τον λόγο. Όπως ανέφεραν στη γειτονική χώρα αιτία της ματαίωσης του φιλικού ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Προκύπτει και το εξής πρόβλημα στην Ομόνοια. Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό δεν μπορούν να μπουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν την ερχόμενη Παρασκευή στην Κύπρο.

Θα αφήσει ανθρώπους της στην Πολωνία η Ομόνοια μέχρι να περάσουν οι μέρες που υποχρεούνται οι ποδοσφαιριστές να μπουν σε καραντίνα.Aρχικά εντοπίστηκαν 4 κρούσματα ενώ σήμερα υπάρχουν πληροφορίες για περισσότερα κρούσματα αλλά η Ομόνοαι δεν προέβηκε σε καμιά επίσημη ενημέρωση