20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σάουθγκεϊτ: «Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται, δεν έχω δει ξανά τη φάση του πέναλτι»

Σάουθγκεϊτ: «Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται, δεν έχω δει ξανά τη φάση του πέναλτι»

By on 8 Ιουλίου, 2021 0 397 Views

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν μετά την τεράστια πρόκριση που κατάφερε να πάρει η Αγγλία στον τελικό του Euro, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (11/07, 22:00, ΡΙΚ).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του μετά την πρόκριση, τονίζοντας το πόσο υπερήφανος είναι για τους ποδοσφαιριστές του και για τη μεγάλη τους προσπάθεια που κατέβαλαν.

«Είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες μου, ήταν μία εκπληκτική περίσταση. Ξέραμε πως το ματς θα έχει διακυμάνσεις. Το σημαντικότερο είναι πως δώσαμε στους οπαδούς μας και στο έθνος μία φανταστική νύχτα και το ταξίδι συνεχίζεται για άλλες τέσσερις ημέρες.

Υπάρχει ένα ακόμα πολύ μεγάλο εμπόδιο που θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε. Η Ιταλία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δείξει εξαιρετική φόρμα και έχουν αμυντικούς παίκτες που έχουν περάσει πολλά. Ανυπομονούμε για το ματς, οι τελικοί είναι για να κερδίζονται».

Οσο για το πέναλτι ο Σάουθγκεϊτ δεν θέλησε να πάρει θέση λέγοντας: «Ειλικρινά, δεν έχω δει ξανά τη φάση, αλλά πιστεύω ότι ο Στέρλινγκ ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα στην άμυνα της Δανίας σε όλο το ματς».